Рецепт Паста з цибульним соусом
Рецепт приготування пасти з соусом з лука, молока і кайенского перцю.
опис приготування:
У середній каструлі розтопити масло на середньому вогні, додати цибулю і смажити до м'якості, близько 4 хвилин. Додати борошно і 1/2 чайної ложки солі; готувати, часто помішуючи, поки суміш не стане блідо золотистої і не стане нагадувати по консистенції вівсянку, близько 5 хвилин.
збиваючи постійно, влити 2 склянки молока, додати ще 2 склянки молока і кайенский перець, збити віночком до отримання однорідної маси. Довести, безперервно помішуючи, до кипіння, від 6 до 7 хвилин. Зменшити вогонь до мінімуму. варити, помішуючи, поки соус не загусне, близько 10 хвилин.
Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, злити воду і повернути макарони в каструлю. Прибрати соус з вогню і дати охолонути 10 хвилин. Перемішати з сиром, гірчицею і вустерширського соусом. Залити соусом макарони і перемішати.
- вершкового масла— 3 Ст. ложки
- борошна— 1/3 склянки
- сіль— — За смаком
- кайенского перцю— 1/8 чайних ложки
- маленьких макарон— 330 грам
- гострого сиру чеддер— 330 грам
- гірчиці— 1 Чайна ложка
- Вустершірского соусу— 1 Чайна ложка
збиваючи постійно, влити 2 склянки молока, додати ще 2 склянки молока і кайенский перець, збити віночком до отримання однорідної маси. Довести, безперервно помішуючи, до кипіння, від 6 до 7 хвилин. Зменшити вогонь до мінімуму. варити, помішуючи, поки соус не загусне, близько 10 хвилин.
Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, злити воду і повернути макарони в каструлю. Прибрати соус з вогню і дати охолонути 10 хвилин. Перемішати з сиром, гірчицею і вустерширського соусом. Залити соусом макарони і перемішати.
Подібні рецепти
Биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом
Рецепт приготування італійської пасти Фарфалле («Метелик») з соусом з лука, борошна, білого вина, вершків, лимонного соку і сиру Пармезан. опис приготування: Вам набридли звичайні макарони? Спробуйте приготувати пасту з ароматним вершково-цибульним соусом. Пасту добре подавати з легким салатом...
Паста з беконом і соусом
Рецепт приготування пасти з беконом і базиліком в томатному соусі. опис приготування: У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння на сильному вогні. Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати бекон і смажити 5 хвилин до коричневого кольору, періодично...
Паста з грибним соусом
Смачне і недороге блюдо італійської кухні. пасту, або макарони, люблять практично всі. А грибний соус не залишить байдужим нікого. опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування пасти з грибним соусом. Пасту можна вибрати будь-яку, відповідно до свого смаку. Грибний соус готуєть...
Паста з куркою і соусом песто
Пропоную вам швидкий рецепт, як приготувати пасту з куркою і соусом песто. Ви легко з ним впораєтеся за півгодини, прийшовши додому з роботи. Відмінний варіант для ситного сімейної вечері і обіду. опис приготування: Спагеті з шматочками курки під ароматним і соковитим соусом песто, а зверху ро...
Паста з соусом «Альфредо»
Не завжди можна поласувати смачною пастою навіть в ресторані. Зовсім не біда, адже багато смачні страви можна зробити вдома. так, наприклад, розповім, як приготувати пасту з соусом «Альфредо». опис приготування: На весь процес у вас піде близько 15 хвилин, більшу частину з яких ви витратите на...