Рецепт Великодній торт

Рецепт Великодній торт
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
Традиційним десертом на Великдень є, звичайно ж, Кулі. Але я пропоную також приготувати великодній торт, а потім прикрасити його мастикою в традиційному білому кольорі з цукровим посипанням.

опис приготування:

Для пасхальльного торта я заздалегідь купила готовий бісквітний корж, ви можете пріготвоіть його самостійно, а можете вчинити так само, як і я. Основна увага я вирішила приділити приготуванню мастики в домашніх умовах і прикраси торта. як вид, торт вийшов дуже апетитним. Далі я докладно розповім, як приготувати великодній торт таким чином, щоб ваші близькі були просто в захваті!

  • Готовий бісквітний корж— 1 штука
  • Maršmellou— 100 грам
  • Цукрова пудра— 2 склянки
  • крохмаль— 1 Склянка
  • цукрова присипка— 10 грам
  • вода— 1 Ст. ложка
Великодній торт - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо хочете зробити тортик з якою-небудь прошарком, розріжте біксвіт надвоє (або три частини) і змастіть улюбленим кремом, джемом, сиропом або варенням.

Великодній торт - фото крок 2 Для приготування мастики в скляну миску покладіть маршмеллоу і додайте 1 ст. ложку холодної води, відправте в мікрохвильовку на 40 секунд.

Великодній торт - фото крок 3 Маршмеллоу за цей час відмінно підтане, тепер нам необхідно добре розмішайте розтанув зефір до однорідної консистенції.

Великодній торт - фото крок 4 Змішайте цукрову пудру і крохмаль, додайте в маршмеллоу, замісіть масу до стану пластиліну.

Великодній торт - фото крок 5 Ось такою має вийти мастика домашнього приготування.

Великодній торт - фото крок 6 Мастику розкачати тонким шаром і покладіть на бісквітний корж, попередньо просочений цукровим сиропом.

Великодній торт - фото крок 7 добре разравняйте, зайве видаліть.

Великодній торт - фото крок 8 Зверху прикрасьте торт цукровою присипкою і кульками з мастики.

Великодній торт - фото крок 9 торт готовий. Пріяного чаювання!

Подібні рецепти

Великодній пиріг з рікоттою

Торт «Великодній Кролик»

Великодній пиріг з рікоттою дуже популярний в Італії. Пропоную запозичити рецепт пасхального пирога з рікоттою у італійських кондитерів і урізноманітнити своє меню в це світле свято! опис приготування: Я дуже люблю випічку з рікоттою і зізнаюся, готую такий пиріг не тільки на Великдень. Тісто ...

Великодній пиріг з шоколадом

Великодній пиріг з шоколадом

подивіться, як приготувати великодній пиріг з шоколадом - дуже м'який і ароматний, прикрашений шоколадом і з сюрпризом всередині! Знадобляться найпростіші продукти, але десерт - чудовий. опис приготування: Такий пиріг можна ароматизувати апельсином, лимоном, ваніллю, різними есенціями - на ваш...

Великодній пиріг

Великодній пиріг

Італійський пиріг - це традиційне пасхальне блюдо італійської кухні. У нього багато різновидів. Як вони тільки не називаються — Піцанія, торт, Паскуаліна, піца Рустика…а суть одна! опис приготування: Рецепт кожного з перерахованих вище пирогів може відрізнятися в залежності від регіону, тому у...

Великодній здобний паску

Великодній здобний паску

Здобний паску за цим рецептом завжди пекла моя бабуся. Цей рецепт вона називала "; віденської здобою ";, з такого тесту завжди виходив дуже м'який та ніжний паску, а також - пиріжки і рогалики. опис приготування: Поділюся з вами бабусиним рецептом, як приготувати великодній здобний паску. На п...

Великодній хліб

Великодній хліб

Всі ми з особливою радістю готуємося до світлого свята Великодня. І хочеться, щоб на столі в цей день був особливий, великодній хліб. Тому пропоную подивитися, як приготувати великодній хліб. опис приготування: Щоб спекти смачний великодніх хліб, знадобиться лише продуктова складова, форма для...