Рецепт Паштет з дикої кози

Рецепт Паштет з дикої кози
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.
Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас.

опис приготування:

Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл. Подойбет такий паштет і до новорічного столу. Смачного!

  • М'ясо і тельбухи дикої кози— 1,6 кілограма
  • Вино сухе червоне— 0,5 L
  • Цибуля— 1-2 штук
  • морква— 1 штука
  • Сало— 50 грам
  • яйця— 3 штуки
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • сіль, перець— За смаком
  • Перець чорний горошком— 7 штук
  • Перець запашний горошком— 3 штуки
  • смужки бекону— За смаком
Паштет з дикої кози - фото крок 1 Нутрощі і обрізки м'яса дикої кози замочити в холодній воді на 2 діб, періодично міняючи воду. Потім ще на добу залийте червоним вином. Після відмочування проваріть м'ясо в чистій воді близько 10 хвилин, щоб видалити залишки крові. Потім промийте м'ясо.

Паштет з дикої кози - фото крок 2 Поріжте сало тонкими смужками, цибулю і моркву - великими шматками.

Паштет з дикої кози - фото крок 3 Положите в сотейник сало, лавровий лист і перець горошком. Потім половину цибулі з морквою. Потім половину м'яса і субпродуктів. Посоліть і поперчіть за смаком. Потім знову овочі і зверху шар м'яса. Поставте на середній вогонь і через 15 хвилин додайте склянку води. На слабкому вогні тушкуйте 2 годину, періодично підливаючи воду, щоб не підгорає.

Паштет з дикої кози - фото крок 4 Готове м'ясо з овочами трохи остудіть і пропустіть через м'ясорубку, додайте яйця і 50 мл. вина. добре перемішайте. У формі для запікання вистелити дно смужками бекону і викладіть на них паштет. Зверху накрийте його смужками бекону. Поставте паштет в духовку на водяну баню при температурі 160 градусів на 2 - 2,5 годину.

Паштет з дикої кози - фото крок 5 Охолодіть готовий паштет в холодильнику.

Подібні рецепти

Смажена печінка дикої кози

Запечена тріска з бататом

Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

М'ясо дикої кози в пряному маринаді

М'ясо дикої кози в пряному маринаді

Покуштувати соковитою і ароматною дичини вдається не кожен день. Хоча смачно її приготувати зовсім нескладно. Спеціально для Вас — рецепт чудового блюда з м'яса дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба вимочити перед приготуванням. Потім м'ясо треба обсмажити, замаринувати і згаси...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...