Рецепт Паштет з яловичини

Рецепт Паштет з яловичини
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл.

опис приготування:

Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось якщо приготувати паштет з яловичини в домашніх умовах, то це інша справа. Тут ви додаєте найкраще м'ясо, підбираєте всі інгредієнти і спеції на свій смак, тому і паштет в результаті виходить дивовижний — його і самому з'їсти приємно, та й друзів пригостити такою закускою не соромно. Тому уважно читайте, як зробити паштет з яловичини, і радуйте себе і близьких приголомшливою закускою.

  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • печінка куряча— 150 грам
  • яблуко— 1 штука(зелене)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • коньяк— 30 грам
  • вершки 20%  — 30 грам
  • хліб білий— 1 штука(краще несвіжий)
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • спеції— За смаком(чорний перець, паприка мелена, гвоздика мелена)
  • сіль— За смаком
Паштет з яловичини - фото крок 1 Отже, насамперед нам необхідно запекти все інгредієнти, тому ми чистимо цибулю, розрізаємо його на шматочки і викладаємо у форму для запікання, на цибулю кладемо нарізану шматками яловичину, потім курячу печінку. Яблуко очищаємо від шкірки і видаляємо у нього серцевину, ріжемо яблуко на часточки і також відправляємо в форму. Посипаємо все спеціями (сіль не додаємо), закриваємо форму кришкою або обертаємо фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 60-80 хвилин.

Паштет з яловичини - фото крок 2 Після закінчення часу витягаємо форму з духовки і даємо її вмісту трохи охолонути. Зрізаємо з хліба скориночки і заливаємо його коньяком, коли хліб розмокне, додаємо його до решти інгредієнтів.

Паштет з яловичини - фото крок 3 Перекладаємо все в чашу блендера і подрібнюємо, поступово підливаючи вершки. додаємо яйця, солимо за смаком, збиваємо все ще раз до однорідної повітряної консистенції. Далі змащуємо форму для запікання (бажано плоску) оливковою олією і перекладаємо в неї приготовлену м'ясну масу, разравниваем її виделкою або ложкою. Ставимо паштет в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 10.

Паштет з яловичини - фото крок 4 через 10 хвилин паштет буде готовий, і його можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Паштет грибний

Гуляш з яловичини (класичний рецепт)

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...

Паштет з курячої печінки в мультиварці

Паштет з курячої печінки в мультиварці

Ніжний ароматний оре чудово підходить як для сніданку, так і в якості закуски до келиха червоного сухого вина. опис приготування: Готувати паштет з допомогою мультиварки — просто задоволення! Ніяких проблем і зайвих рухів! Закласти продукти і один раз перемішати. Ну, і подрібнити, само собою....