Рецепт Паштет з бринзи

Рецепт Паштет з бринзи
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв.
Паштет з бринзи готується дуже просто. До його складу також входять волоські горіхи, чесночек, вершкове масло. Можна додати зелені, сушеної паприки або гіркого перцю. Красива і смачна закуска.

опис приготування:

Для пріготволенія паштету з бринзи можна використовувати блендер або м'ясорубку. Якщо ви будете пропускати інгредієнти через м'ясорубку, то це необхідно буде зробити двічі.

Як приготувати паштет з бринзи?

1. часник очистіть.

2. пропустіть сир, волоські горіхи і часник через м'ясорубку.

3. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з отриманою масою. гарненько перемішайте. Можна інгредієнти перемелювати і блендером.

4. свіжу зелень, в моєму випадку зелена цибуля, промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть ножем.

5. Зелень можна додати в паштет і перемішати, а можна нею лише прикрасити готові бутербродики.

Раджу паштет з бринзи охолодити (на годину-дві поставити в холодильник). Потім намазати його на крекери або тости, посипати зеленню і паприкою.

Паштет з бринзи готовий!

Смачного!

Зберігайте його в закривабщейся посуді в холодильнику не більше 3-4 днів.

  • бринза— 200 грам
  • Волоські горіхи чищені— 100 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • часник— 2 зубчики
  • свіжа зелень— За смаком
  • паприка— За смаком
Для пріготволенія паштету з бринзи можна використовувати блендер або м'ясорубку. Якщо ви будете пропускати інгредієнти через м'ясорубку, то це необхідно буде зробити двічі.

Як приготувати паштет з бринзи?

1. часник очистіть.

2. пропустіть сир, волоські горіхи і часник через м'ясорубку.

3. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з отриманою масою. гарненько перемішайте. Можна інгредієнти перемелювати і блендером.

4. свіжу зелень, в моєму випадку зелена цибуля, промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть ножем.

5. Зелень можна додати в паштет і перемішати, а можна нею лише прикрасити готові бутербродики.

Раджу паштет з бринзи охолодити (на годину-дві поставити в холодильник). Потім намазати його на крекери або тости, посипати зеленню і паприкою.

Паштет з бринзи готовий!

Смачного!

Зберігайте його в закривабщейся посуді в холодильнику не більше 3-4 днів.

Подібні рецепти

Паштет грибний

Лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру

Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...