Рецепт Паштет з бринзи
![Рецепт Паштет з бринзи](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_brinzi-95519.webp)
Паштет з бринзи готується дуже просто. До його складу також входять волоські горіхи, чесночек, вершкове масло. Можна додати зелені, сушеної паприки або гіркого перцю. Красива і смачна закуска.
опис приготування:
Для пріготволенія паштету з бринзи можна використовувати блендер або м'ясорубку. Якщо ви будете пропускати інгредієнти через м'ясорубку, то це необхідно буде зробити двічі.
Як приготувати паштет з бринзи?
1. часник очистіть.
2. пропустіть сир, волоські горіхи і часник через м'ясорубку.
3. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з отриманою масою. гарненько перемішайте. Можна інгредієнти перемелювати і блендером.
4. свіжу зелень, в моєму випадку зелена цибуля, промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть ножем.
5. Зелень можна додати в паштет і перемішати, а можна нею лише прикрасити готові бутербродики.
Раджу паштет з бринзи охолодити (на годину-дві поставити в холодильник). Потім намазати його на крекери або тости, посипати зеленню і паприкою.
Паштет з бринзи готовий!
Смачного!
Зберігайте його в закривабщейся посуді в холодильнику не більше 3-4 днів.
- бринза— 200 грам
- Волоські горіхи чищені— 100 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- часник— 2 зубчики
- свіжа зелень— За смаком
- паприка— За смаком
Як приготувати паштет з бринзи?
1. часник очистіть.
2. пропустіть сир, волоські горіхи і часник через м'ясорубку.
3. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з отриманою масою. гарненько перемішайте. Можна інгредієнти перемелювати і блендером.
4. свіжу зелень, в моєму випадку зелена цибуля, промийте, просушіть паперовим рушником і подрібніть ножем.
5. Зелень можна додати в паштет і перемішати, а можна нею лише прикрасити готові бутербродики.
Раджу паштет з бринзи охолодити (на годину-дві поставити в холодильник). Потім намазати його на крекери або тости, посипати зеленню і паприкою.
Паштет з бринзи готовий!
Смачного!
Зберігайте його в закривабщейся посуді в холодильнику не більше 3-4 днів.
Подібні рецепти
![Паштет грибний](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_gribnoi-378332.webp)
Лаваш, запечений з начинкою з помідорів, бринзи і сиру
Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв. опис приготування: Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам...
![Паштет з дикої кози](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_dikoi_kozi-140689.webp)
Паштет з дикої кози
Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...
![Паштет з яловичини](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_govyadini-147409.webp)
Паштет з яловичини
Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...
![Паштет з крабових паличок](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_krabovih_palochek-155370.webp)
Паштет з крабових паличок
Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...
![Паштет из курицы](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_kurici-623672.webp)
Паштет из курицы
Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...