Рецепт Смажений лосось з пряним соусом з меду і базиліка

Рецепт Смажений лосось з пряним соусом з меду і базиліка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Приготуйте лосося на грилі з пікантним медовим соусом з базиліка для швидкого і легкого вечері.

опис приготування:

Змішайте в блендері кедрові горіхи, мідь, лимонний сік, 1/ 4 чашки оливкової олії, базилік, часник і чилі, поки не вийде пюре.

Змастіть соусом лосося. Накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч або принаймні на 4 годину.

Змішайте солодкий перець і крес-салату в мисці. Перемішайте з оцтом і 1 столовою ложкою оливкової олії. Накрити кришкою і зберігати в холодильнику, в той час як лосось маринується.

Змастити маслом грати для гриля і нагріти гриль до середньо-високої температури.

Дістати лосося з соусу, зберігши соус. Посипати лосося сіллю і перцем з обох сторін.

Розмістити на грилі і смажити від 4 до 6 хвилин з кожного боку, періодично поливаючи соусом.

Подавати лосося з сумішшю перцю і крес-салату.


  • кедрових горіхів— 2 Ст. ложки
  • меду— 1 Ст. ложка
  • свіжого лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • маленький червоний перець чилі, нарізаний— 1 штука
  • філе лосося без шкіри— 4 штуки
  • оцту— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
Змішайте в блендері кедрові горіхи, мідь, лимонний сік, 1/ 4 чашки оливкової олії, базилік, часник і чилі, поки не вийде пюре.

Змастіть соусом лосося. Накрийте кришкою і поставте в холодильник на ніч або принаймні на 4 годину.

Змішайте солодкий перець і крес-салату в мисці. Перемішайте з оцтом і 1 столовою ложкою оливкової олії. Накрити кришкою і зберігати в холодильнику, в той час як лосось маринується.

Змастити маслом грати для гриля і нагріти гриль до середньо-високої температури.

Дістати лосося з соусу, зберігши соус. Посипати лосося сіллю і перцем з обох сторін.

Розмістити на грилі і смажити від 4 до 6 хвилин з кожного боку, періодично поливаючи соусом.

Подавати лосося з сумішшю перцю і крес-салату.


Подібні рецепти

Паста рігатоні з пряним м'ясним соусом

Хек з пряним сметанним соусом

Рецепт приготування італійської пасти рігатоні з соусом з баранини або яловичини, цибулею, часником, корицею і перцем кайенский. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, злити воду і повернути макарони в каструлю. Відкласти в сторону. ...

Смажений лосось з чорничним соусом

Смажений лосось з чорничним соусом

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, часнику, свіжої чорниці, кетчупу, яблучного оцту, гірчиці і Вустершірского соусу. опис приготування: Чорничний соус барбекю являє собою суміш гострого, пряного і солодкого смаку. філе лосося зі шкірою— 4 штуки(по 180 г) сіль і мел...

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Рецепт приготування смаженої філе лосося з картоплею, спаржею, петрушкою, кропом, kapersami, зеленою цибулею і лимоном. опис приготування: Соковитий лосось з овочами і лимоном буде красиво виглядати на вашому святковому столі. філе лосося— 1.2 кілограма оливкового масла— 5 Ст. ложок сіль і ч...

Смажений лосось з полуничною сальсою

Смажений лосось з полуничною сальсою

Рецепт смажений лосось — приготування лосося обсмаженого на грилі з салатом сальса з полуниці огірка і солодкого перцю під медовим соусом. опис приготування: Дрібно нарізати огірок і зелену цибулю. Нарізати перець смужками. Очистити і нарізати полуницю. змішати огірки, Зелена цибуля, кінзу і о...

Смажений лосось з морськими гребінцями і овочами

Смажений лосось з морськими гребінцями і овочами

Рецепт смажений лосось з морепродуктами — приготування смаженої лосося з морськими гребінцями, цибулею, солодким перцем і соусом. опис приготування: Розрізати перець на 8 квадратів. Розігріти гриль до високої температури. Відрізати верхню частину кожного стебла лемонграсу. Нарізати філе лосося...