Рецепт Пана кота класична

Рецепт Пана кота класична
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Як приготувати паннакоту класичну? Все дуже просто: змішайте вершки, ванілін, желатин і цукор. підігрійте, потім охолоджують. Більш докладну інструкцію дивіться в моєму рецепті.

опис приготування:

Перед подачею страви опустіть формочки в гарячу воду (щоб паннакота не розпалася) і акуратно дістаньте за допомогою ножа. Для прикраси можете використовувати як свіжі ягоди (фрукти), так і заморожені. Або ж використовуйте джем (варення). Дуже смачно подавати паннакоту зі збитими вершками.

  • вершки жирні— 440 мілілітрів(від 35% жирності)
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • желатин порошковий— 3 чайних ложки
  • ваніль— 1 Чайна ложка
  • вода— 5 Ст. ложок
  • варення (ягоди)  — 100 грам
  • молоко— 220 мілілітрів
1 Змішайте желатин з 5 столовими ложками гарячої води. дайте настоятися 10 хвилин.

2 У каструлю вилийте вершки, додайте цукор і ваніль. Варіть на невеликому вогні до повного розчинення цукру (хвилин 10), але не кип'ятіть.

3 Зніміть рідина з вогню, трохи прохолодно. Додайте розчинений желатин і добре перемішайте.

4 Розлийте по формах (змазаним маслом нейтрального смаку) і поставте в холодильник на ніч (або як мінімум на 4 годину) для застигання.

5 Перед подачею прикрасьте ягодами і / або варенням.

Подібні рецепти

Калья рибна (класична)

Закусочне суфле «прикраса столу»

Якщо ви хочете урізноманітнити свій звичний раціон унікальною стравою, то цей рецепт відмінно вам підійде. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати калью рибну так, щоб всі залишилися в захваті! опис приготування: Суп виходить відмінний завдяки наваристого бульйону, а також смаку риби. Рибу виби...

Паелья класична з морепродуктами

Паелья класична з морепродуктами

Паелья - блюдо іспанської кухні на основі рису, з додаванням овочів. Паелья може бути з куркою, з рибою, з морепродуктами. У мене паелья з морепродуктами. Готується швидко і просто. Спробуйте! опис приготування: Це традиційне іспанське блюдо приготувати не важко навіть починає господині. Мореп...

Паелья класична

Паелья класична

Мал - це один з найпопулярніших видів зернових. Його можна знайти майже в будь-якому куточку світу. Тому і страв з ним так багато. Але є найпопулярніші і улюблені, рецепти яких потрібно знати всім. опис приготування: І я вам хочу запропонувати відмінний рецепт, в якому прописані всі кроки того...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...