Рецепт Пана кота класична
![Рецепт Пана кота класична](https://kuhari.com.ua/img/pannakotta_klassicheskaya-390425.webp)
Як приготувати паннакоту класичну? Все дуже просто: змішайте вершки, ванілін, желатин і цукор. підігрійте, потім охолоджують. Більш докладну інструкцію дивіться в моєму рецепті.
опис приготування:
Перед подачею страви опустіть формочки в гарячу воду (щоб паннакота не розпалася) і акуратно дістаньте за допомогою ножа. Для прикраси можете використовувати як свіжі ягоди (фрукти), так і заморожені. Або ж використовуйте джем (варення). Дуже смачно подавати паннакоту зі збитими вершками.
- вершки жирні— 440 мілілітрів(від 35% жирності)
- цукор— 4 Ст. ложки
- желатин порошковий— 3 чайних ложки
- ваніль— 1 Чайна ложка
- вода— 5 Ст. ложок
- варення (ягоди) — 100 грам
- молоко— 220 мілілітрів
2 У каструлю вилийте вершки, додайте цукор і ваніль. Варіть на невеликому вогні до повного розчинення цукру (хвилин 10), але не кип'ятіть.
3 Зніміть рідина з вогню, трохи прохолодно. Додайте розчинений желатин і добре перемішайте.
4 Розлийте по формах (змазаним маслом нейтрального смаку) і поставте в холодильник на ніч (або як мінімум на 4 годину) для застигання.
5 Перед подачею прикрасьте ягодами і / або варенням.
Подібні рецепти
![Калья рибна (класична)](https://kuhari.com.ua/img/kalya_ribnaya_klassicheskaya-399018.webp)
Закусочне суфле «прикраса столу»
Якщо ви хочете урізноманітнити свій звичний раціон унікальною стравою, то цей рецепт відмінно вам підійде. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати калью рибну так, щоб всі залишилися в захваті! опис приготування: Суп виходить відмінний завдяки наваристого бульйону, а також смаку риби. Рибу виби...
![Паелья класична з морепродуктами](https://kuhari.com.ua/img/paelya_klassicheskaya_s_moreproduktami-447044.webp)
Паелья класична з морепродуктами
Паелья - блюдо іспанської кухні на основі рису, з додаванням овочів. Паелья може бути з куркою, з рибою, з морепродуктами. У мене паелья з морепродуктами. Готується швидко і просто. Спробуйте! опис приготування: Це традиційне іспанське блюдо приготувати не важко навіть починає господині. Мореп...
![Паелья класична](https://kuhari.com.ua/img/paelya_klassicheskaya-369240.webp)
Паелья класична
Мал - це один з найпопулярніших видів зернових. Його можна знайти майже в будь-якому куточку світу. Тому і страв з ним так багато. Але є найпопулярніші і улюблені, рецепти яких потрібно знати всім. опис приготування: І я вам хочу запропонувати відмінний рецепт, в якому прописані всі кроки того...
![Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х](https://kuhari.com.ua/img/pechene_s_iziumom_orehami_i_MMaposs-23639.webp)
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
![Хрусткі курячі крильця](https://kuhari.com.ua/img/hrustyashie_kurinie_krilishki-256643.webp)
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...