Рецепт Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами

Рецепт Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування смаженої філе лосося з картоплею, спаржею, петрушкою, кропом, kapersami, зеленою цибулею і лимоном.

опис приготування:

Соковитий лосось з овочами і лимоном буде красиво виглядати на вашому святковому столі.

  • філе лосося— 1.2 кілограма
  • оливкового масла— 5 Ст. ложок
  • сіль і чорний мелений перець— — За смаком
  • картоплі— 900 грам
  • спаржі— 900 грам
  • оливкового масла— 6 Ст. ложок
  • кропу— 1/4 склянки
  • петрушки— 1/4 склянки
  • каперсів— 1/4 склянки
  • соку каперсів— 2 чайних ложки
  • зелених цибулі— 3 штуки
  • лимон— 1 штука
  • лимонної цедри— 1-1/2  чайних ложки
Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами - фото крок 1 1. Викласти лосося на деко, змастити з обох сторін 2 столовими ложками оливкової олії і добре посипати сіллю і перцем. Картопля розрізати навпіл.

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами - фото крок 2 2. Перемішати картопля з 2 столовими ложками оливкової олії і добре посипати сіллю і перцем. Викласти зрізом вниз на другий лист. Перемішати спаржу з залишилася столовою ложкою олії і добре посипати сіллю і перцем.

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами - фото крок 3 3. Помістити деко з картоплею на нижню стійку, а деко з лососем - на верхню полицю в холодну духовку, потім нагріти духовку до 200 градусів. запікати, поки лосось не підрум'яниться, близько 25 хвилин, а картопля не стане золотистого кольору, близько 30 хвилин. Викласти лосося на велике блюдо, додати спаржу на деко, де смажився лосось, і продовжувати випікати разом з картоплею до яскраво-зеленого кольору, поки спаржа не стане ніжною, від 5 до 8 хвилин, в залежності від товщини.

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами - фото крок 4 4. Між іншим, змішати оливкову олію, петрушку, кріп, каперсами, сік, тонко нарізаний зелений цибулею і лимонну цедру в невеликій мисці, відкласти в сторону.

Смажений лосось з картоплею, спаржею і каперсами - фото крок 5 5. Нарізати лимон часточками. Перед подачею полити лимонною сумішшю лосося, прикрасити страву зеленню петрушки, гілочками кропу і лимонними часточками. Викласти картоплю і спаржу на блюдо з лососем. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Смажений бекон з картоплею і спаржею

Лосось з лимоном і каперсами

Рецепт приготування смаженої бекону з картоплею, цибулею і спаржею. опис приготування: Цей ситний гарнір добре подавати з яєчнею або смаженим лососем. бекону— 100 грам картоплі— 450 грам маленький жовтий цибулю— 1 штука спаржі— 200 грам сіль і перець— За смаком яєчня, козячий сир і зелений ...

Смажений лосось з чорничним соусом

Смажений лосось з чорничним соусом

Рецепт приготування смаженої на грилі лосося з соусом з лука, часнику, свіжої чорниці, кетчупу, яблучного оцту, гірчиці і Вустершірского соусу. опис приготування: Чорничний соус барбекю являє собою суміш гострого, пряного і солодкого смаку. філе лосося зі шкірою— 4 штуки(по 180 г) сіль і мел...

Смажений лосось з полуничною сальсою

Смажений лосось з полуничною сальсою

Рецепт смажений лосось — приготування лосося обсмаженого на грилі з салатом сальса з полуниці огірка і солодкого перцю під медовим соусом. опис приготування: Дрібно нарізати огірок і зелену цибулю. Нарізати перець смужками. Очистити і нарізати полуницю. змішати огірки, Зелена цибуля, кінзу і о...

Смажений лосось з морськими гребінцями і овочами

Смажений лосось з морськими гребінцями і овочами

Рецепт смажений лосось з морепродуктами — приготування смаженої лосося з морськими гребінцями, цибулею, солодким перцем і соусом. опис приготування: Розрізати перець на 8 квадратів. Розігріти гриль до високої температури. Відрізати верхню частину кожного стебла лемонграсу. Нарізати філе лосося...

Смажений лосось з пряним соусом з меду і базиліка

Смажений лосось з пряним соусом з меду і базиліка

Приготуйте лосося на грилі з пікантним медовим соусом з базиліка для швидкого і легкого вечері. опис приготування: Змішайте в блендері кедрові горіхи, мідь, лимонний сік, 1/ 4 чашки оливкової олії, базилік, часник і чилі, поки не вийде пюре. Змастіть соусом лосося. Накрийте кришкою і поставте ...