Рецепт Смажені свинячі вушка
![Рецепт Смажені свинячі вушка](https://kuhari.com.ua/img/jarenie_svinie_ushki-95785.webp)
Смажені свинячі вушка добре йдуть під світле холодне пиво. Особливо таке блюдо порадує літнім вечором на природі — на дачі або на пікніку біля озера. Вушка вийдуть ароматними, хрусткими, ostrenьkimi.
опис приготування:
Як приготувати смажені свинячі вушка?
1. Вуха почистіть і гарненько промийте. Деякі перед приготуванням вуха вимочують. Поступайте так, як звикли.
2. Оброблені вуха викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте і варіть протягом двох годин. В кінці варіння додайте лавровий лист. Готові вушка остудіть прямо в бульйоні. Потім витягніть і дайте їм стекти.
3. Вуха наріжте смужками, приправити сіллю, поперчіть і приправте пропущеним через прес часником. гарненько перемішайте.
4. У сковороді розколіть рослинне масло. Викладіть вушка і, постійно помішуючи, обсмажте. Вушка можна смажити і у фритюрі. Тоді вони вийдуть більш хрусткими.
Смажте вуха так, як любите. Можна злегка обсмажити на середньому вогні, а можна і довести до хрустоти.
Смажені свинячі вушка готові!
Смачного!
- свинячі вушка— 5 штук
- часник— 5 зубчиків
- сіль, перець— За смаком
- Масло рослинне— 7-9 Ст. ложок
- Лавровий лист— 2 штуки
1. Вуха почистіть і гарненько промийте. Деякі перед приготуванням вуха вимочують. Поступайте так, як звикли.
2. Оброблені вуха викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте і варіть протягом двох годин. В кінці варіння додайте лавровий лист. Готові вушка остудіть прямо в бульйоні. Потім витягніть і дайте їм стекти.
3. Вуха наріжте смужками, приправити сіллю, поперчіть і приправте пропущеним через прес часником. гарненько перемішайте.
4. У сковороді розколіть рослинне масло. Викладіть вушка і, постійно помішуючи, обсмажте. Вушка можна смажити і у фритюрі. Тоді вони вийдуть більш хрусткими.
Смажте вуха так, як любите. Можна злегка обсмажити на середньому вогні, а можна і довести до хрустоти.
Смажені свинячі вушка готові!
Смачного!
Подібні рецепти
![Смажені свинячі реберця в духовці](https://kuhari.com.ua/img/jarenie_svinie_rebrishki_v_duhovke-48101.webp)
Вітамінний напій з кінзою Сюрприз
Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. опис приготування: Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших...
![Смажені свинячі реберця](https://kuhari.com.ua/img/jarenie_svinie_rebrishki-406044.webp)
Смажені свинячі реберця
впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця. опис приготування: Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий ...
![Смажені свинячі нирки](https://kuhari.com.ua/img/jarenie_svinie_pochki-609700.webp)
Смажені свинячі нирки
Дуже смачне м'ясне блюдо на обід або вечерю можна приготувати зі звичайних свинячих нирок і подати з будь-яким гарніром. Нирки перед смаженням потрібно ретельно відмочити, щоб видалити запах. опис приготування: Соковиті і смачні смажені свинячі нирки готуються дуже швидко, причому ви можете на...
![Смажені свинячі ребра](https://kuhari.com.ua/img/jarenie_svinie_rebra-418386.webp)
Смажені свинячі ребра
Окрім шашлику я дуже люблю ще реберця. Їх частенько готують для барбекю зі спеціями або в соусі. Можна обсмажити на мангалі або на сковороді. розповім, як приготувати смажені свинячі ребра. опис приготування: Можна використовувати набір готових спецій або змішати улюблені. Якщо любите гостре, ...
![Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи](https://kuhari.com.ua/img/ostrie_i_pryanie_svinie_hvostiki_po-kitaiski-526123.webp)
Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи
Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму. опис приготування: По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хв...