Рецепт Смажені свинячі вушка

Рецепт Смажені свинячі вушка
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Смажені свинячі вушка добре йдуть під світле холодне пиво. Особливо таке блюдо порадує літнім вечором на природі — на дачі або на пікніку біля озера. Вушка вийдуть ароматними, хрусткими, ostrenьkimi.

опис приготування:

Як приготувати смажені свинячі вушка?

1. Вуха почистіть і гарненько промийте. Деякі перед приготуванням вуха вимочують. Поступайте так, як звикли.

2. Оброблені вуха викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте і варіть протягом двох годин. В кінці варіння додайте лавровий лист. Готові вушка остудіть прямо в бульйоні. Потім витягніть і дайте їм стекти.

3. Вуха наріжте смужками, приправити сіллю, поперчіть і приправте пропущеним через прес часником. гарненько перемішайте.

4. У сковороді розколіть рослинне масло. Викладіть вушка і, постійно помішуючи, обсмажте. Вушка можна смажити і у фритюрі. Тоді вони вийдуть більш хрусткими.

Смажте вуха так, як любите. Можна злегка обсмажити на середньому вогні, а можна і довести до хрустоти.

Смажені свинячі вушка готові!

Смачного!

  • свинячі вушка— 5 штук
  • часник— 5 зубчиків
  • сіль, перець— За смаком
  • Масло рослинне— 7-9 Ст. ложок
  • Лавровий лист— 2 штуки
Як приготувати смажені свинячі вушка?

1. Вуха почистіть і гарненько промийте. Деякі перед приготуванням вуха вимочують. Поступайте так, як звикли.

2. Оброблені вуха викладіть в каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння. Потім вогонь понизьте і варіть протягом двох годин. В кінці варіння додайте лавровий лист. Готові вушка остудіть прямо в бульйоні. Потім витягніть і дайте їм стекти.

3. Вуха наріжте смужками, приправити сіллю, поперчіть і приправте пропущеним через прес часником. гарненько перемішайте.

4. У сковороді розколіть рослинне масло. Викладіть вушка і, постійно помішуючи, обсмажте. Вушка можна смажити і у фритюрі. Тоді вони вийдуть більш хрусткими.

Смажте вуха так, як любите. Можна злегка обсмажити на середньому вогні, а можна і довести до хрустоти.

Смажені свинячі вушка готові!

Смачного!

Подібні рецепти

Смажені свинячі реберця в духовці

Вітамінний напій з кінзою Сюрприз

Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. опис приготування: Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших...

Смажені свинячі реберця

Смажені свинячі реберця

впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця. опис приготування: Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий ...

Смажені свинячі нирки

Смажені свинячі нирки

Дуже смачне м'ясне блюдо на обід або вечерю можна приготувати зі звичайних свинячих нирок і подати з будь-яким гарніром. Нирки перед смаженням потрібно ретельно відмочити, щоб видалити запах. опис приготування: Соковиті і смачні смажені свинячі нирки готуються дуже швидко, причому ви можете на...

Смажені свинячі ребра

Смажені свинячі ребра

Окрім шашлику я дуже люблю ще реберця. Їх частенько готують для барбекю зі спеціями або в соусі. Можна обсмажити на мангалі або на сковороді. розповім, як приготувати смажені свинячі ребра. опис приготування: Можна використовувати набір готових спецій або змішати улюблені. Якщо любите гостре, ...

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму. опис приготування: По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хв...