Рецепт Смажені свинячі реберця в духовці

Рецепт Смажені свинячі реберця в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі.

опис приготування:

Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших спецій, да грамотно їх комбінувати, то страва виходить відмінним. Смажені свинячі реберця в духовці прекрасно йдуть як головне друга страва, аналогічно добре йдуть і як закуска під пиво (особливо, якщо м'яса на реберцях трохи).

  • Коричневий цукор— 6 Ст. ложок
  • паприка— 6 Ст. ложок
  • Перець чорний мелений— 3 Ст. ложки
  • часниковий порошок— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • свинячі ребра (плитками)  — 3-4 штук
  • Гірчиця дижонская— 9 Ст. ложок
  • дим рідкий— 2 чайних ложки
Смажені свинячі реберця в духовці - фото крок 1 У невеликій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти.

Смажені свинячі реберця в духовці - фото крок 2 В іншій мисочці змішуємо гірчицю і рідкий дим.

Смажені свинячі реберця в духовці - фото крок 3 Кожну плитку ребер гарненько змащуємо гірчичною масою по обидва боки.

Смажені свинячі реберця в духовці - фото крок 4 Потім щедро посипаємо спеціями.

Смажені свинячі реберця в духовці - фото крок 5 Дно духовки застилає фольгою (туди буде капати жир), а на решітку викладаємо реберця. Запікаємо приблизно годину при 170 градусах, потім перевертаємо і запікаємо ще стільки ж.

Смажені свинячі реберця в духовці - фото крок 6 Готові реберця дістаємо з духовки, нарізаємо і подаємо.

Смажені свинячі реберця в духовці - фото крок 7 Готово. Смачного!

Подібні рецепти

Смажені свинячі реберця

Смажена зубатка

впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця. опис приготування: Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий ...

Смажені свинячі нирки

Смажені свинячі нирки

Дуже смачне м'ясне блюдо на обід або вечерю можна приготувати зі звичайних свинячих нирок і подати з будь-яким гарніром. Нирки перед смаженням потрібно ретельно відмочити, щоб видалити запах. опис приготування: Соковиті і смачні смажені свинячі нирки готуються дуже швидко, причому ви можете на...

Смажені свинячі ребра

Смажені свинячі ребра

Окрім шашлику я дуже люблю ще реберця. Їх частенько готують для барбекю зі спеціями або в соусі. Можна обсмажити на мангалі або на сковороді. розповім, як приготувати смажені свинячі ребра. опис приготування: Можна використовувати набір готових спецій або змішати улюблені. Якщо любите гостре, ...

Смажені свинячі вушка

Смажені свинячі вушка

Смажені свинячі вушка добре йдуть під світле холодне пиво. Особливо таке блюдо порадує літнім вечором на природі — на дачі або на пікніку біля озера. Вушка вийдуть ароматними, хрусткими, ostrenьkimi. опис приготування: Як приготувати смажені свинячі вушка? 1. Вуха почистіть і гарненько промийт...

Гострі свинячі реберця

Гострі свинячі реберця

Смачні і соковиті свинячі реберця з пікантним смаком. Ця страва чудово підходить до невеликого сімейного свята. опис приготування: Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак свинячих реберець, приготованих за цим рецептом. До цієї страви дуже добре подати червоне вино або пиво і ваші го...