Рецепт Смажені свинячі реберця

Рецепт Смажені свинячі реберця
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця.

опис приготування:

Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий жир. при подачі, поки м'ясо ще тепле, можете присипати його подрібненою зеленню і тертим сиром. Смачного!

  • реберця свинячі— 1 кілограм
  • Гірчиця французька— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • рибний соус— 1 Ст. ложка
  • Чорний перець— За смаком
  • рисовий оцет— 0,5 Ст. ложки
  • борошно— 120 грам
  • Масло рослинне— 300-400 мілілітрів
Смажені свинячі реберця - фото крок 1 Спершу добре вимийте реберця і обсушити їх паперовими рушниками. Потім порубати сокиркою на шматочки довжиною близько 4 см.

Смажені свинячі реберця - фото крок 2 Приготуйте маринад з гірчиці, соєвого і рибного соусів, оцту і перцю. Надішліть маринад з м'ясом в пакет і струсіть, залиште на 30 хвилин.

Смажені свинячі реберця - фото крок 3 Злийте маринад з реберець і в миску висипте борошно, обваляйте в ній шматочки м'яса з усіх боків.

Смажені свинячі реберця - фото крок 4 Масло розігрійте у фритюрниці або в глибокій сковороді. Опустіть м'ясо в киплячу олію. Я смажу шматочки ще трохи після того, як вони придбали золотистий колір. Так реберця добре прожарюються.

Подібні рецепти

Смажені свинячі реберця в духовці

Телятина, тушкована з помідорами

Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. опис приготування: Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших...

Смажені свинячі нирки

Смажені свинячі нирки

Дуже смачне м'ясне блюдо на обід або вечерю можна приготувати зі звичайних свинячих нирок і подати з будь-яким гарніром. Нирки перед смаженням потрібно ретельно відмочити, щоб видалити запах. опис приготування: Соковиті і смачні смажені свинячі нирки готуються дуже швидко, причому ви можете на...

Смажені свинячі ребра

Смажені свинячі ребра

Окрім шашлику я дуже люблю ще реберця. Їх частенько готують для барбекю зі спеціями або в соусі. Можна обсмажити на мангалі або на сковороді. розповім, як приготувати смажені свинячі ребра. опис приготування: Можна використовувати набір готових спецій або змішати улюблені. Якщо любите гостре, ...

Смажені свинячі вушка

Смажені свинячі вушка

Смажені свинячі вушка добре йдуть під світле холодне пиво. Особливо таке блюдо порадує літнім вечором на природі — на дачі або на пікніку біля озера. Вушка вийдуть ароматними, хрусткими, ostrenьkimi. опис приготування: Як приготувати смажені свинячі вушка? 1. Вуха почистіть і гарненько промийт...

Гострі свинячі реберця

Гострі свинячі реберця

Смачні і соковиті свинячі реберця з пікантним смаком. Ця страва чудово підходить до невеликого сімейного свята. опис приготування: Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак свинячих реберець, приготованих за цим рецептом. До цієї страви дуже добре подати червоне вино або пиво і ваші го...