Рецепт Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Рецепт Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму.

опис приготування:

По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хвостики теж дуже смачні! За таким же принципом можна приготувати і свинячі вуха або рульку цілком, скорегувавши час приготування.

  • хвости свинячі— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(невеликий)
  • часник— 4-5 зубчиків
  • імбир свіжий— 6-8 скибочок
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Оцет рисовий коричневий— 1 Ст. ложка
  • Устричний соус— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 150 мілілітрів
  • Перець чилі— 1 Чайна ложка( сушений пластівцями)
  • суміш прянощів— 1 Ст. ложка(китайська суміш усанмянь)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи - фото крок 1 Хвостики добре промийте, наскрібши шкурку, якщо потрібно. Залийте холодною водою, доведіть до кипіння і проваріть хвилин 5. Злийте і знову промийте холодною водою. Дайте воді стекти і укладіть в неокісляющуюся посуд, умочати в маринад. Для маринаду подрібніть цибулю і часник, наріжте імбир слайсами, змішайте з половиною цукру і прянощів, влийте соєвий соус і 50-70 мл води і добре перемішайте.

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи - фото крок 2 накрийте фольгою, виконайте в ній кілька дірочок і приберіть в холодильник на строк від доби до трьох. Періодично міняйте хвостики місцями - верхні опускайте вниз.

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи - фото крок 3 За годину до приготування дістаньте хвостики їх холодильника. Розігрійте, але не раскалівайте масло і обсмажте хвостики з усіх боків до рум'янцю. Найзручніше це робити в воке або просторій глибокій сковороді, щоб укласти хвостики в один шар.

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи - фото крок 4 Залийте хвостики залишками маринаду і тушкуйте на повільному вогні, перевертаючи, щоб все хвостики рівномірно просочилися соусом. Коли стануть м'якими, приблизно через годину-півтора, додайте залишилися цукор і прянощі, рисовий оцет, устричний соус і пластівці чилі. Гасіть ще хвилин 10, весь час помішуючи. Хвостики повинні покритися глянсовою глазур'ю з усіх боків.

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи - фото крок 5 Подавайте хвостики гарячими або холодними, посипавши обсмаженою кунжутом і зеленню. Обов'язково подайте до хвостиком нарізану цибулю, бажано солодких сортів.

Подібні рецепти

Гострі свинячі відбивні

Пряні бискотти

Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...

Гострі свинячі реберця

Гострі свинячі реберця

Смачні і соковиті свинячі реберця з пікантним смаком. Ця страва чудово підходить до невеликого сімейного свята. опис приготування: Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак свинячих реберець, приготованих за цим рецептом. До цієї страви дуже добре подати червоне вино або пиво і ваші го...

Смажені фаршировані гострі перчики

Смажені фаршировані гострі перчики

Смажені фаршировані гострі перчики для мене було щось нове. По перше, гострі, по-друге, розрізані навпіл, по-третє, посмажені на сковорідці. Я зазвичай робила по-іншому! Але досвід вдався! опис приготування: Смажені фаршировані гострі перчики все-таки я ризикую пропонувати тільки чоловікам. До...

Гострі баклажани з яловичиною

Гострі баклажани з яловичиною

швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...

Гострі бутерброди з креветками

Гострі бутерброди з креветками

Гострі бутерброди з креветками — це, мабуть, мій найулюбленіший рецепт від Джеймі Олівера. П'ять хвилин — і розкішна закуска на столі! опис приготування: Серед всіх закусок, які я коли-небудь готував для своїх гостей, найбільшим успіхом завжди користувалася і користується ця — гострі бутерброд...