Рецепт Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи
Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму.
опис приготування:
По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хвостики теж дуже смачні! За таким же принципом можна приготувати і свинячі вуха або рульку цілком, скорегувавши час приготування.
- хвости свинячі— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 штука(невеликий)
- часник— 4-5 зубчиків
- імбир свіжий— 6-8 скибочок
- цукор— 2 Ст. ложки
- Оцет рисовий коричневий— 1 Ст. ложка
- Устричний соус— 1 Ст. ложка
- Соєвий соус— 150 мілілітрів
- Перець чилі— 1 Чайна ложка( сушений пластівцями)
- суміш прянощів— 1 Ст. ложка(китайська суміш усанмянь)
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
накрийте фольгою, виконайте в ній кілька дірочок і приберіть в холодильник на строк від доби до трьох. Періодично міняйте хвостики місцями - верхні опускайте вниз.
За годину до приготування дістаньте хвостики їх холодильника. Розігрійте, але не раскалівайте масло і обсмажте хвостики з усіх боків до рум'янцю. Найзручніше це робити в воке або просторій глибокій сковороді, щоб укласти хвостики в один шар.
Залийте хвостики залишками маринаду і тушкуйте на повільному вогні, перевертаючи, щоб все хвостики рівномірно просочилися соусом. Коли стануть м'якими, приблизно через годину-півтора, додайте залишилися цукор і прянощі, рисовий оцет, устричний соус і пластівці чилі. Гасіть ще хвилин 10, весь час помішуючи. Хвостики повинні покритися глянсовою глазур'ю з усіх боків.
Подавайте хвостики гарячими або холодними, посипавши обсмаженою кунжутом і зеленню. Обов'язково подайте до хвостиком нарізану цибулю, бажано солодких сортів.
Подібні рецепти
Пряні бискотти
Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви. опис приготування: рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь ...
Гострі свинячі реберця
Смачні і соковиті свинячі реберця з пікантним смаком. Ця страва чудово підходить до невеликого сімейного свята. опис приготування: Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак свинячих реберець, приготованих за цим рецептом. До цієї страви дуже добре подати червоне вино або пиво і ваші го...
Смажені фаршировані гострі перчики
Смажені фаршировані гострі перчики для мене було щось нове. По перше, гострі, по-друге, розрізані навпіл, по-третє, посмажені на сковорідці. Я зазвичай робила по-іншому! Але досвід вдався! опис приготування: Смажені фаршировані гострі перчики все-таки я ризикую пропонувати тільки чоловікам. До...
Гострі баклажани з яловичиною
швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...
Гострі бутерброди з креветками
Гострі бутерброди з креветками — це, мабуть, мій найулюбленіший рецепт від Джеймі Олівера. П'ять хвилин — і розкішна закуска на столі! опис приготування: Серед всіх закусок, які я коли-небудь готував для своїх гостей, найбільшим успіхом завжди користувалася і користується ця — гострі бутерброд...