Рецепт Смажена свиняча вирізка з фенхелем і часником

Рецепт Смажена свиняча вирізка з фенхелем і часником
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування смаженої свинячої вирізки з фенхелем і часником. Завдяки фенхелю свинина набуває солодкий карамельний смак.


опис приготування:

Розігріти духовку до 245. Видалити з фенхеля листя і стебла. Нарізати кожну цибулину на 8 частин. На велике деко викласти часник, фенхель, додати 2 столові ложки олії, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин.

Змастити свинину залишилася столовою ложкою олії, приправить орегано, сіллю і перцем. Видалити деко з духовки, змістити часник і фенхель до країв, виклавши посередині свинину. випікати від 20 до 25 хвилин. Викласти свинину на обробну дошку і дати постояти принаймні 5 хвилин до нарізки. Подавати свинину з фенхелем і часником.


  • часник— 12 зубчиків
  • фенхеля— 1.3 кілограма
  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • вирізки свинини— 2 штуки(по 450 г)
  • сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
Розігріти духовку до 245. Видалити з фенхеля листя і стебла. Нарізати кожну цибулину на 8 частин. На велике деко викласти часник, фенхель, додати 2 столові ложки олії, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин.

Змастити свинину залишилася столовою ложкою олії, приправить орегано, сіллю і перцем. Видалити деко з духовки, змістити часник і фенхель до країв, виклавши посередині свинину. випікати від 20 до 25 хвилин. Викласти свинину на обробну дошку і дати постояти принаймні 5 хвилин до нарізки. Подавати свинину з фенхелем і часником.


Подібні рецепти

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Катані, запечена в духовці

Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...

Смажена свиняча корейка з морквою і соусом

Смажена свиняча корейка з морквою і соусом

Рецепт приготування смаженої свинячої корейки з морквою, цибулею і гірчичним соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На аркуші для випічки викласти моркву, Luk-salotų, 1 столову ложка розмарину і 1 столову ложку масла, приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвил...

Смажена свиняча корейка з грибами і помідорами

Смажена свиняча корейка з грибами і помідорами

Рецепт приготування смаженої свинячої корейки з грибами, помідорами, tminom і koriandrom. Замість кмину і коріандру ви можете використовувати столову ложку порошку чилі. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У формі для випічки об'єднати нарізані помідори, гриби, ча...

Піца з карамелізований цибулею і фенхелем

Піца з карамелізований цибулею і фенхелем

Рецепт приготування піци з карамелізований цибулею, фенхелем, сиром Моцарелла, пармезан, шинкою прошутто і петрушкою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийдуть 2 невеликі піци. тесту для піци кімнатної температури— 450 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка велика цибулина— 1 штука велики...

Смажена риба з часником і сиром

Смажена риба з часником і сиром

Звичайні шматочки смаженої рибки. Але якщо її попередньо замаринувати, а потім посмажити з часничком і сиром, вийде абсолютно новий смак і дуже навіть привабливий і гарний зовнішній вигляд. опис приготування: Можна подати як самостійне блюдо, можна приготувати окремий овочевий гарнір. філе р...