Рецепт Смажена свиняча корейка з морквою і соусом

Рецепт приготування смаженої свинячої корейки з морквою, цибулею і гірчичним соусом.
опис приготування:
Розігріти духовку до 230 градусів. На аркуші для випічки викласти моркву, Luk-salotų, 1 столову ложка розмарину і 1 столову ложку масла, приправити сіллю і перцем. випікати від 10 до 12 хвилин.
Тим часом приправити сіллю і перцем свинину. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Смажити свинину до золотисто-коричневого кольору з усіх боків, від 10 до 12 хвилин. Викласти свинину на тарілку.
Дістати деко з духовки, викласти свинину, розподіливши овочі по краях. випікати від 30 до 40 хвилин. Загорнути свинину в фольгу і дати постояти 10 хвилин до нарізки.
Злити майже весь жир зі сковороди. Додати вино і варити на середньому вогні, поки маса не стане густою, від 4 до 5 хвилин. Додати борошно і варити, постійно помішуючи, 30 секунд. поступово додати 1 склянка води, збиваючи постійно. Додати 1 столову ложку розмарину. Довести до кипіння. Зняти з вогню. Додати гірчицю, приправити сіллю і перцем.
Подавати свинину з морквою, цибулею і соусом.
- морква— 900 грам
- Порт-salotų— 220 грам
- листя розмарину— 2 Ст. ложки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- безкісткового філе свинини— 650 грам
- білого вина— 3/4 склянки
- борошна— 2 Ст. ложки
- зернистої гірчиці— 2 Ст. ложки
Тим часом приправити сіллю і перцем свинину. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Смажити свинину до золотисто-коричневого кольору з усіх боків, від 10 до 12 хвилин. Викласти свинину на тарілку.
Дістати деко з духовки, викласти свинину, розподіливши овочі по краях. випікати від 30 до 40 хвилин. Загорнути свинину в фольгу і дати постояти 10 хвилин до нарізки.
Злити майже весь жир зі сковороди. Додати вино і варити на середньому вогні, поки маса не стане густою, від 4 до 5 хвилин. Додати борошно і варити, постійно помішуючи, 30 секунд. поступово додати 1 склянка води, збиваючи постійно. Додати 1 столову ложку розмарину. Довести до кипіння. Зняти з вогню. Додати гірчицю, приправити сіллю і перцем.
Подавати свинину з морквою, цибулею і соусом.
Подібні рецепти

Смажена свиняча корейка з грибами і помідорами
Рецепт приготування смаженої свинячої корейки з грибами, помідорами, tminom і koriandrom. Замість кмину і коріандру ви можете використовувати столову ложку порошку чилі. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У формі для випічки об'єднати нарізані помідори, гриби, ча...

Смажена свиняча вирізка з фенхелем і часником
Рецепт приготування смаженої свинячої вирізки з фенхелем і часником. Завдяки фенхелю свинина набуває солодкий карамельний смак. опис приготування: Розігріти духовку до 245. Видалити з фенхеля листя і стебла. Нарізати кожну цибулину на 8 частин. На велике деко викласти часник, фенхель, додати ...

Смажена курка з гірчичним соусом
Рецепт приготування смаженої курки з цибулею-шалот, білим вином, вершками, гірчицею і зеленою цибулею. опис приготування: Пряний гірчичний соус надає курячому м'ясу пікантного смаку. Ви можете попередньо розігріти його на сильному вогні протягом декількох хвилин. курки з шкірою і кістками (...

Смажена курка з лимонним соусом
Прості інгредієнти і трохи часу допоможуть вам приготувати смачний обід. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку у великій сковороді близько 45 хвилин. Налити в стакан сік, вийшов при приготуванні курки. Видалити зайвий жир. Налити в к...

Смажена курка з вершковим соусом
Рецепт приготування смаженої курки з вершковим соусом, який надає страві оригінального і неповторного смаку. опис приготування: У середній мисці, збити 1 / 2 склянки молока і яйця. У зачиненій поліетиленовому пакеті, змішати борошно, часникову сіль, паприка, перець і приправу для птиці. Поклас...