Рецепт Печеня з яловичини з помідорами і квасолею

Рецепт Печеня з яловичини з помідорами і квасолею
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт печеня з яловичини — приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати томатну пасту, порошок чилі, консервовані чилі і корицю. готувати, помішуючи, поки суміш не почне набувати коричневий колір, від 2 до 3 хвилин. Додати яловичину і готувати, розминаючи м'ясо ложкою, близько 5 хвилин.

Додати помідори з соком, пиво і квасоля. Довести до кипіння. Варити на середньому вогні, поки не загусне, а квасоля не стане м'якою, близько 5 хвилин. посипати сиром, якщо це необхідно, і подавати.


  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • цибулини— 3 штуки
  • часнику— 6 зубчиків
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • банку (180 г) томатної пасти— 1 штука
  • порошку чилі— 3 Ст. ложки
  • чилі— 2 Ст. ложки( консервованих )
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
  • яловичого фаршу— 1.2 кілограма
  • банки (600 г кожна)помідорів— 3 штуки(нарізаних помідорів у власному соку )
  • пляшка (350 мл) пива— 1 штука
  • банки (600 г кожна) квасолі— 2 штуки
У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати томатну пасту, порошок чилі, консервовані чилі і корицю. готувати, помішуючи, поки суміш не почне набувати коричневий колір, від 2 до 3 хвилин. Додати яловичину і готувати, розминаючи м'ясо ложкою, близько 5 хвилин.

Додати помідори з соком, пиво і квасоля. Довести до кипіння. Варити на середньому вогні, поки не загусне, а квасоля не стане м'якою, близько 5 хвилин. посипати сиром, якщо це необхідно, і подавати.


Подібні рецепти

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Пшениця Кожема

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...

Печеня з чорною квасолею і помідорами

Печеня з чорною квасолею і помідорами

Рецепт приготування печені з чорної квасолі, чилі, лука, помідорів, курячого бульйону і базиліка. опис приготування: Замочити квасолю в 3 склянках води на ніч. Або залити квасолю в середній каструлі на 5 см водою, накрити кришкою і довести до кипіння. Зняти з вогню і залишити на 1 час. Відкину...

Печеня з гарбузом, квасолею і помідорами

Печеня з гарбузом, квасолею і помідорами

Рецепт приготування печені з гарбуза, лука, болгарського перцю помідорів, баранячого гороху і чорної квасолі. опис приготування: Крупно нарізати цибулю. Нарізати гарбуз і перець на шматки. У каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, до м'якості, в...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Печеня з яловичини, чилі і помідорів

Рецепт приготування печені з яловичини, часнику, чилі помідорів, кінзи, пива і квасолі. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати яловичину і смажити, поки вона не стане рожевою, близько 3 хвилин. Приправити сіллю і перцем, відкин...