Рецепт Печеня з курки з квасолею
Рецепт приготування печені з курки, лука, часнику, помідорів, чилі і квасолі.
опис приготування:
У великій каструлі нагріти масло важких і насіння кмину на середньому вогні, поки кмин злегка не підсмажиться і не дасть аромат, приблизно 1 хвилину. Додати цибулю, часник і перець, зменшити вогонь до низького. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими і злегка золотавими, близько 10 хвилин.
Збільшити вогонь до середнього і додати курку, порошок чилі, орегано і лавровий лист. готувати, часто помішуючи, близько 10 хвилин. Додати помідори і зелений чилі, перемішати.. готувати 5 хвилин. Додати бульйон, сіль і квасоля, приправити чорним перцем і перемішати.
Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні.
Зменшити вогонь низького і варити, помішуючи, поки курка не буде готова, а суміш злегка не загусне, близько 1 1/2 годину.
Розділити спекотне на порції, подавати зі сметаною і кінзою, якщо це необхідно.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- насіння кмину— 3 чайних ложки
- цибулини— 2 штуки
- часнику— 5 зубчиків
- зелений солодкий перець— 1 штука
- курячі грудки— 2 штуки(без кісток (близько 750 г), разрезанные на кубики )
- порошку чилі— 2 чайних ложки
- орегано— 1 Чайна ложка
- лавровий лист— 1 штука
- банку (900 г) нарізаних помідорів— 1 штука
- зелений чилі— 1 штука
- курячого бульйону— 2 1/2 склянки
- солі— 1/2 чайних ложки
- мелений чорний перець— — За смаком
Збільшити вогонь до середнього і додати курку, порошок чилі, орегано і лавровий лист. готувати, часто помішуючи, близько 10 хвилин. Додати помідори і зелений чилі, перемішати.. готувати 5 хвилин. Додати бульйон, сіль і квасоля, приправити чорним перцем і перемішати.
Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні.
Зменшити вогонь низького і варити, помішуючи, поки курка не буде готова, а суміш злегка не загусне, близько 1 1/2 годину.
Розділити спекотне на порції, подавати зі сметаною і кінзою, якщо це необхідно.
Подібні рецепти
Печеня з курки з айвою
Рецепт приготування печені з цукіні, білої і чорної квасолі, помідорів з приправами. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане прозорим, а часник м'яким, близько 4 хвилин. Додати кмин і чилі...
Печеня з яловичини з квасолею і помідорами
Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...
Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею
У вас в руках хороший шматок м'яса і овочі. Какао блюдо приходить вам в голову з цими продуктами? У мене спекотне. Чоловік його обожнює, тому згадаємо рецепт. Тільки спробуємо додати дещо нове. опис приготування: У цьому варіанті ви можете пробувати різні поєднання приправ і овочів, тільки збе...
Печеня з яловичини з помідорами і квасолею
Рецепт печеня з яловичини — приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Дод...
Печеня з чорною квасолею і помідорами
Рецепт приготування печені з чорної квасолі, чилі, лука, помідорів, курячого бульйону і базиліка. опис приготування: Замочити квасолю в 3 склянках води на ніч. Або залити квасолю в середній каструлі на 5 см водою, накрити кришкою і довести до кипіння. Зняти з вогню і залишити на 1 час. Відкину...