Рецепт Печеня з курки з квасолею

Рецепт Печеня з курки з квасолею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування печені з курки, лука, часнику, помідорів, чилі і квасолі.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло важких і насіння кмину на середньому вогні, поки кмин злегка не підсмажиться і не дасть аромат, приблизно 1 хвилину. Додати цибулю, часник і перець, зменшити вогонь до низького. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими і злегка золотавими, близько 10 хвилин.

Збільшити вогонь до середнього і додати курку, порошок чилі, орегано і лавровий лист. готувати, часто помішуючи, близько 10 хвилин. Додати помідори і зелений чилі, перемішати.. готувати 5 хвилин. Додати бульйон, сіль і квасоля, приправити чорним перцем і перемішати.

Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні.

Зменшити вогонь низького і варити, помішуючи, поки курка не буде готова, а суміш злегка не загусне, близько 1 1/2 годину.

Розділити спекотне на порції, подавати зі сметаною і кінзою, якщо це необхідно.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • насіння кмину— 3 чайних ложки
  • цибулини— 2 штуки
  • часнику— 5 зубчиків
  • зелений солодкий перець— 1 штука
  • курячі грудки— 2 штуки(без кісток (близько 750 г), разрезанные на кубики )
  • порошку чилі— 2 чайних ложки
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • лавровий лист— 1 штука
  • банку (900 г) нарізаних помідорів— 1 штука
  • зелений чилі— 1 штука
  • курячого бульйону— 2 1/2 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • мелений чорний перець— — За смаком
У великій каструлі нагріти масло важких і насіння кмину на середньому вогні, поки кмин злегка не підсмажиться і не дасть аромат, приблизно 1 хвилину. Додати цибулю, часник і перець, зменшити вогонь до низького. готувати, помішуючи, поки овочі не стануть м'якими і злегка золотавими, близько 10 хвилин.

Збільшити вогонь до середнього і додати курку, порошок чилі, орегано і лавровий лист. готувати, часто помішуючи, близько 10 хвилин. Додати помідори і зелений чилі, перемішати.. готувати 5 хвилин. Додати бульйон, сіль і квасоля, приправити чорним перцем і перемішати.

Накрити кришкою і кип'ятити на повільному вогні.

Зменшити вогонь низького і варити, помішуючи, поки курка не буде готова, а суміш злегка не загусне, близько 1 1/2 годину.

Розділити спекотне на порції, подавати зі сметаною і кінзою, якщо це необхідно.


Подібні рецепти

Печеня з цукіні з квасолею

Печеня з курки з айвою

Рецепт приготування печені з цукіні, білої і чорної квасолі, помідорів з приправами. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане прозорим, а часник м'яким, близько 4 хвилин. Додати кмин і чилі...

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Печеня з яловичини з квасолею і помідорами

Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...

Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею

Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею

У вас в руках хороший шматок м'яса і овочі. Какао блюдо приходить вам в голову з цими продуктами? У мене спекотне. Чоловік його обожнює, тому згадаємо рецепт. Тільки спробуємо додати дещо нове. опис приготування: У цьому варіанті ви можете пробувати різні поєднання приправ і овочів, тільки збе...

Печеня з яловичини з помідорами і квасолею

Печеня з яловичини з помідорами і квасолею

Рецепт печеня з яловичини — приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Дод...

Печеня з чорною квасолею і помідорами

Печеня з чорною квасолею і помідорами

Рецепт приготування печені з чорної квасолі, чилі, лука, помідорів, курячого бульйону і базиліка. опис приготування: Замочити квасолю в 3 склянках води на ніч. Або залити квасолю в середній каструлі на 5 см водою, накрити кришкою і довести до кипіння. Зняти з вогню і залишити на 1 час. Відкину...