Рецепт Печеня з копченими реберцями

Рецепт Печеня з копченими реберцями
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
ароматне, ситне і смачне блюдо без особливого клопоту.

опис приготування:

Печеня з копченими реберцями готується швидко і виходить завжди смачним. Аромати від підготовлюваного блюда заповнять ваш будинок і домочадці будуть квапити вас з приготуванням. розповідаю, як приготувати печеню з копченими реберцями.


  • копчені реберця— 500 грам
  • Картопля— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
1 Ребрышки нарезать на кусочки среднего размера.

2 Слегка обжарить ребрышки на разогретом растительном масле и выложить в кастрюлю, в которой будет готовиться жаркое.

3 Почистити цибулю і моркву. Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на тертці. Обжарить на масле, оставшемся от обжарки ребрышек.

4 Очистить картофель и нарезать на кусочки среднего размера. Картопля тоже можно слегка обжарить — це за бажанням.

5 Выкладываем в кастрюлю к ребрышкам подготовленные картофель, цибулю і моркву. солимо, перчим.

6 заливаємо приблизно 2 стакана воды и ставим в духовку, либо варим на плите до готовности картофеля.

7 Чи не справедливість — рецепт приготовления жаркого с копчеными ребрышками чрезвычайно прост Приятного вам аппетита!

Подібні рецепти

Печеня зі свинячими реберцями

Сочевиця з копченими реберцями

Дуже смачне і легке в приготуванні блюдо. Можна приготувати і на сімейне торжество. опис приготування: просте, ситне і ароматне блюдо, яке дуже люблять готувати і є чоловіки. Рецепт приготування цієї страви дуже простий, рекомендую його молодим господаркам. Печеня зі свинячими реберцями можна ...

Паста з копченими ковбасками

Паста з копченими ковбасками

Супершвидка і суперсмачний паста з копченими ковбасками. Всього-то 20-25 хвилин і страва готова! Така паста повинна сподобається і дорослим і дітям, так що можна сміливо подавати страв до сімейного обіду. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування пасти з копченими ковбасками....

Капуста, тушкована з реберцями

Капуста, тушкована з реберцями

капуста, тушкована з реберцями - прекрасне блюдо, яке зовсім нескладно приготувати. Даю рецепт цієї страви. опис приготування: Приготуйте капусту, тушковану з реберцями, за цим рецептом - і отримаєте дуже смачний і ситний обід! Таку капусту цілком можна подавати і без гарніру, але при бажанні ...

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...