Рецепт Печеня в гарбузі

Рецепт Печеня в гарбузі
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 12 хв.
Рекомендую вам порадувати своїх домочадців по-справжньому святковим і домашньою вечерею. Я вам розповім, як зробити печеня в гарбузі, це дуже просто і, повірте, дуже смачно!

опис приготування:

взагалі, цей рецепт приготування печені в гарбузі мені дуже подобається, адже він перетворює в общем-то звичайне блюдо в справжній кулінарний шедевр! Ось тільки у мене духовка не сильно сильна, так що м'якоть гарбуза місцями залишалася кілька вогкуватої. Щоб уникнути подібних казусів, рекомендую вам цей простий рецепт спекотного в гарбузі кілька переінакшити, і м'якоть гарбуза попередньо протушкувати разом з картоплею. Бажаю удачі!

  • гарбуз— 1 штука
  • Картопля— 6-7 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 5 зубчиків
  • Свинина— 500 грам
  • Масло рослинне— 1 За смаком
  • спеції— 1 За смаком
Печеня в гарбузі - фото крок 1 1. підготуємо гарбуз. Відрізаємо верхню частину, — це буде кришка. Також вирізаємо м'якоть з середини.

Печеня в гарбузі - фото крок 2 2. Часник подрібнюємо або пропускаємо через прес. Змішаємо з сіллю і рослинним маслом. Цією сумішшю змажемо гарбуз зсередини.

Печеня в гарбузі - фото крок 3 3. М'ясо ріжемо невеликими шматочками, і на сильному вогні обсмажити на олії з усіх боків. солимо, перчим. коли зарум'яниться, — додамо подрібнені цибулю і моркву, смажимо на середньому вогні під кришкою ще п'ять хвилин.

Печеня в гарбузі - фото крок 4 4. Тепер додаємо картоплю і трохи води або бульйону. Солимо до смаку, і тушкуємо майже до повної готовності картоплі під кришкою.

Печеня в гарбузі - фото крок 5 5. Перекладаємо цю суміш на гарбуз, додамо м'якоть гарбуза без насіння, ще трохи води або бульйону, накриваємо гарбузової кришечкою, і відправимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин.

Печеня в гарбузі - фото крок 6 6. Готово! Смачного!

Подібні рецепти

М'ясо в гарбузі в духовці

Печеня в горщиках зі свининою

Рецепт м'яса в гарбузі в духовці — просто знахідка для дружнього застілля. Гарбуз виробляє фурор ще до того, як її почнуть пробувати. гарбуз — королева столу! Якщо любите дивувати, то рецепт для вас. опис приготування: Замість яловичини для начинки можна взяти свинину. Гарбуз відмінно поєднуєт...

Огірки в гарбузі

Огірки в гарбузі

Пропоную вам оригінальний спосіб засолити огірки на зиму — в гарбузі! Огірочки виходять хрусткими, ароматними і дуже смачними, не пошкодуєте. Дивіться рецепт приготування огірків в гарбузі зараз! опис приготування: Сама я недавно натрапила на цей рецепт, він мені здався дуже простим і оригінал...

Печеня з дикої качки

Печеня з дикої качки

Якщо ви раніше ніколи не готували печеню з дикої качки, то цей найпростіший рецепт допоможе вам, і ви зможете відчути справжній ніжний смак качиного м'яса. Гасити м'ясо будемо в мультиварці. опис приготування: Смак у м'яса дикої качки незвичний, але і принадність цього рецепту в тому, що ви зм...

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Печеня з сочевиці, помідорів і квасолі

Рецепт приготування печені з сочевиці, болгарського перцю, помідорів, квасолі і цибулі. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати цибулю, зелений і червоний болгарський перець, морква, чилі халапеньо і часник. смажити, поки овочі не стануть м'яким...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...