Рецепт Паста з картоплею і квасолею

Рецепт Паста з картоплею і квасолею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування пасти з вареною картоплею, зеленою квасолею і соусом песто.

опис приготування:

Очистити і нарізати картоплю на кубики розміром 2,5 см. Помістити картопля у велику каструлю з підсоленою водою. Довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасту або інші короткі трубчасті макарони. Довести до кипіння і варити 2 хвилини.

Розрізати квасоля навпіл. Додати квасолю. Довести до кипіння і варити, поки овочі не стануть м'якими і макарони не будуть готові, близько 6 хвилин. Відкинути макарони з картоплею на друшляк і злити воду. перемішати з 1/2 чашки песто, приправити сіллю і перцем. Подавати блюдо теплим або кімнатної температури.

  • картоплі— 2 штуки
  • солі— 1 Ст. ложка
  • пасти каватаппі— 240 грам
  • зеленої квасолі— 240 грам
Очистити і нарізати картоплю на кубики розміром 2,5 см. Помістити картопля у велику каструлю з підсоленою водою. Довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасту або інші короткі трубчасті макарони. Довести до кипіння і варити 2 хвилини.

Розрізати квасоля навпіл. Додати квасолю. Довести до кипіння і варити, поки овочі не стануть м'якими і макарони не будуть готові, близько 6 хвилин. Відкинути макарони з картоплею на друшляк і злити воду. перемішати з 1/2 чашки песто, приправити сіллю і перцем. Подавати блюдо теплим або кімнатної температури.

Подібні рецепти

Паста з картоплею і зеленою квасолею

Гарбузове латте

Простий рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею і картоплею. опис приготування: Очистити і нарізати картоплю на кубики 2,5х2,5 см. Викласти картоплю замість у велику каструлю, залити водою т довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасти або інших коротких трубчастих...

Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею

Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею

У вас в руках хороший шматок м'яса і овочі. Какао блюдо приходить вам в голову з цими продуктами? У мене спекотне. Чоловік його обожнює, тому згадаємо рецепт. Тільки спробуємо додати дещо нове. опис приготування: У цьому варіанті ви можете пробувати різні поєднання приправ і овочів, тільки збе...

Паста з аругула, квасолею і горіхами

Паста з аругула, квасолею і горіхами

Рецепт приготування італійської пасти з аругула, білою квасолею, часником і лісовими горіхами. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варін...

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з квасолею і грибами

Паста з квасолею і грибами

Сьогодні пропоную приготувати пасту з консервованою квасолею і печерицями. Це повністю веганські блюдо без продуктів тваринного походження. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати пасту з квасолею і грибами. Замість помідорів можна використовувати томати у власному соку....