Рецепт Паста з квасолею і грибами

Рецепт Паста з квасолею і грибами
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 45 хв.
Сьогодні пропоную приготувати пасту з консервованою квасолею і печерицями. Це повністю веганські блюдо без продуктів тваринного походження.

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати пасту з квасолею і грибами. Замість помідорів можна використовувати томати у власному соку. За бажанням в блюдо можна додати ще баклажан. Соєвий соус використовується замість солі, але можна обійтися і сіллю. Блюдо виходить ситне, добре збалансоване завдяки квасолі і дуже смачне! Спробуйте, якщо хочете приготувати щось пісне, просте, але цікаве!

  • макарони— 120 грам
  • печериці— 150 грам
  • квасоля— 1/2 банки(червона, консервована)
  • Цибуля— 1 штука
  • помідори— 1-2 штук
  • Соєвий соус— 1-3 Ст. ложок
  • копчені паприки— За смаком
  • часниковий порошок— За смаком
Паста з квасолею і грибами - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Паста з квасолею і грибами - фото крок 2 Макарони відварити в киплячій підсоленій воді 10-12 хвилин.

Паста з квасолею і грибами - фото крок 3 Розігрійте сковороду на середньому вогні. Цибуля наріжте дрібними кубиками, печериці скибочками. Обсмажте до випаровування рідини з грибів.

Паста з квасолею і грибами - фото крок 4 Додайте помідори нарізані кубиками. Влийте соєвий соус і додайте спеції. Тушкуйте до м'якості.

Паста з квасолею і грибами - фото крок 5 Потім додайте промиту консервовану квасолю. Обсмажте все разом пару хвилин.

Паста з квасолею і грибами - фото крок 6 В кінці додайте макарони, перемішайте все разом і тушкуйте ще пару хвилин.

Паста з квасолею і грибами - фото крок 7 Паста з квасолею і грибами готова, смачного!

Подібні рецепти

Паста з аругула, квасолею і горіхами

Вареники

Рецепт приготування італійської пасти з аругула, білою квасолею, часником і лісовими горіхами. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варін...

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з картоплею і квасолею

Паста з картоплею і квасолею

Рецепт приготування пасти з вареною картоплею, зеленою квасолею і соусом песто. опис приготування: Очистити і нарізати картоплю на кубики розміром 2,5 см. Помістити картопля у велику каструлю з підсоленою водою. Довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасту або інші короткі трубчасті...

Паста з картоплею і зеленою квасолею

Паста з картоплею і зеленою квасолею

Простий рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею і картоплею. опис приготування: Очистити і нарізати картоплю на кубики 2,5х2,5 см. Викласти картоплю замість у велику каструлю, залити водою т довести до кипіння. Додати 1 столову ложку солі і пасти або інших коротких трубчастих...

Паста з цибулею і квасолею

Паста з цибулею і квасолею

Рецепт приготування італійської пасти з цибулею-пореєм, білою квасолею, сиром і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю-порей, 3/4 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. готувати, часто помішуючи, до м'якості, бли...