Рецепт Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Рецепт Паста з квасолею, горошком і рікоттою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном.


опис приготування:

У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок, і варити 1 хвилину. Відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони з овочами в каструлю.

Перемішати макарони і овочі з маслом, естрагоном і рікоттою, додавши необхідну кількість зарезервованої рідини, приправити сіллю і перцем.

Розділити макарони між тарілками, прикрасити естрагоном, якщо це необхідно. Подавати відразу ж.

  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • пасти Джемеллі або інших коротких макаронів— 360 грам
  • зеленої квасолі— 360 грам
  • горошку— 300 грам
  • масла— 2 Ст. ложки
  • свіжого естрагону— 2 Ст. ложки(не обов'язково)
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок, і варити 1 хвилину. Відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони з овочами в каструлю.

Перемішати макарони і овочі з маслом, естрагоном і рікоттою, додавши необхідну кількість зарезервованої рідини, приправити сіллю і перцем.

Розділити макарони між тарілками, прикрасити естрагоном, якщо це необхідно. Подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Паста з рікоттою і кедровими горіхами

Печиво по-американськи

Рецепт приготування італійської пасти з рікоттою, сиром пармезан і кедровими горіхами. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти кедрові горіхи на аркуші для випічки, обсмажити в духовці, перемішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкласти в стор...

Паста з рікоттою і соусом песто

Паста з рікоттою і соусом песто

Рецепт приготування італійської пасти з помідорами, рікоттою і соусом песто зі шпинату і гарбузового насіння. опис приготування: У великій каструлі довести воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності. Злити воду, відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння....

Паста зі шпинатом, рікоттою і шинкою

Паста зі шпинатом, рікоттою і шинкою

Рецепт приготування запеченої італійської пасти зі шпинатом, рикоттой, молоком, сиром пармезан і копченою шинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 400 градусів. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити на кілька хвилин менше, ніж зазначено в інстру...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Паста з рікоттою і естрагоном

Паста з рікоттою і естрагоном

Рецепт приготування пасти з сиром Рікотта, квасолею, горошком і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок і варити 1 хвилину. відк...