Рецепт Паста з капустою калі

Рецепт Паста з капустою калі
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування спагетті з капустою калі, смаженим беконом і сиром.

опис приготування:

Обсмажити бекон у великій сковороді на слабкому вогні, перевертаючи іноді, до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Викласти на паперовий рушник, залишаючи жир в сковороді.

Обсмажити часник в тій же сковороді на середньому вогні до золотистого кольору, часто помішуючи, 2 хвилини. Додати половину капусти, готувати 2 хвилини. Додати решту капусту, приправити сіллю і перцем, готувати, перемішуючи, 2 хвилини. Додати курячий бульйон і варити, поки капуста стане м'якою, близько 10 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю.

Додати капусту і сир, перемішати. Приправити сіллю і перцем. Додати необхідну кількість рідини. Розділити макарони між тарілками, посипати беконом, сиром і подавати.


  • бекону— 4 скибочки
  • часнику— 3 штуки
  • пучок капусти калі— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • спагетті— 450 грам
Обсмажити бекон у великій сковороді на слабкому вогні, перевертаючи іноді, до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 8 до 10 хвилин. Викласти на паперовий рушник, залишаючи жир в сковороді.

Обсмажити часник в тій же сковороді на середньому вогні до золотистого кольору, часто помішуючи, 2 хвилини. Додати половину капусти, готувати 2 хвилини. Додати решту капусту, приправити сіллю і перцем, готувати, перемішуючи, 2 хвилини. Додати курячий бульйон і варити, поки капуста стане м'якою, близько 10 хвилин.

Тим часом у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю.

Додати капусту і сир, перемішати. Приправити сіллю і перцем. Додати необхідну кількість рідини. Розділити макарони між тарілками, посипати беконом, сиром і подавати.


Подібні рецепти

Паста з тушкованою капустою калі

Швидкий салат з калі

Рецепт приготування пасти Лінгвіні з капустою калі, тушкованої з цибулею, часником і лимонною цедрою. опис приготування: Ця страва також можна подавати зі смаженою яйцем зверху. капусти калі— 450 грам(2 пучка) оливкового масла— 3 Ст. ложки середня цибулина— 1 штука часнику— 8 зубчиків(велики...

Паста з соусом песто з капусти калі і волоських горіхів

Паста з соусом песто з капусти калі і волоських горіхів

Рецепт приготування пасти з соусом песто з капусти калі, волоських горіхів, часнику, сиру Пармезан, лимонного соку і оливкового масла. опис приготування: Невелика модифікація соусу Песто урізноманітнює звичне блюдо. пучка капусти калі— 1/2 штуки пасти— 450 грам підсмажених волоських горіхів—...

Капуста калі з родзинками і горіхами

Капуста калі з родзинками і горіхами

Рецепт приготування смаженої капусти калі з родзинками, часником, кедровими горішками і бальзамічним оцтом. опис приготування: Ви можете замінити кедрові горіхи волоськими горіхами або мигдалем. При бажанні ви можете додати до страви яйце-пашот, кус-кус або сир Фета. родзинок— 2 Ст. ложки га...

Паста з цвітною капустою і шавлією

Паста з цвітною капустою і шавлією

Рецепт приготування пасти з цвітною капустою, цибулею, шавлія, петрушкою і сиром. опис приготування: Подрібнити хліб в кухонному комбайні і підсмажити в сухій сковороді до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин, часто струшуючи сковороду. У великій сковороді розтопити 1 1/2 столові ложки верш...

Паста з брюссельською капустою і кедровими горішками

Паста з брюссельською капустою і кедровими горішками

Рецепт приготування пасти з смаженими кедровими горішками, брюссельською капустою, часником, соком лимона і сиром Пармезан. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту ротіні або іншу пасту невеликої форми. Щоб зберегти пасту теплою, поки ви готуєте інші інгредієнти, п...