Рецепт Паста зі смаженими овочами і аругула

Рецепт Паста зі смаженими овочами і аругула
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пасти з смаженими помідорами, цибулею, часником і маслинами.


опис приготування:

Розігріти духовку до 220 градусів. викласти помідори, часник, цибулю-шалот і чебрець на аркуші для випічки. Перемішати з маслом і приправити сіллю і перцем. смажити, поки цибуля-шалот не стане коричневого кольору, а часник м'яким, від 20 до 25 хвилин.

Тим часом, у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1/4 склянки води, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Очистити часник і подрібнити плоскою стороною ножа. Додати часник в макарони разом з овочами, оливками і зарезервованої рідиною. Варити на середньому вогні, поки соус не загусне, близько 3 хвилин. Дати трохи охолонути, потім перемішати з аругула або шпинатом і подавати.


  • виноградних помідорів— 1 кілограм
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • Порт-salotų— 3 штуки
  • свіжого листя чебрецю— 2 Ст. ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • пасти рігатоні— 240 грам
Розігріти духовку до 220 градусів. викласти помідори, часник, цибулю-шалот і чебрець на аркуші для випічки. Перемішати з маслом і приправити сіллю і перцем. смажити, поки цибуля-шалот не стане коричневого кольору, а часник м'яким, від 20 до 25 хвилин.

Тим часом, у великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону 1/4 склянки води, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Очистити часник і подрібнити плоскою стороною ножа. Додати часник в макарони разом з овочами, оливками і зарезервованої рідиною. Варити на середньому вогні, поки соус не загусне, близько 3 хвилин. Дати трохи охолонути, потім перемішати з аругула або шпинатом і подавати.


Подібні рецепти

Паста зі смаженими овочами і базиліком

Паста зі смаженими креветками і лимонно-часниковим маслом

Рецепт приготування пасти з помідорами, сквош червоною цибулею, часником і сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. розділити сквош, помідори, цибуля і часник між двома великими листами для випічки. Полити маслом і приправити сіллю і перцем, перемішати. Випікати до...

Паста з аругула, квасолею і горіхами

Паста з аругула, квасолею і горіхами

Рецепт приготування італійської пасти з аругула, білою квасолею, часником і лісовими горіхами. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варін...

Вівсяна каша зі смаженими яблуками

Вівсяна каша зі смаженими яблуками

Рецепт приготування вівсяної каші з яблуками, смаженими у вершковому маслі з кленовим сиропом і корицею. опис приготування: Сніданок не повинен бути занадто складним - вівсяна каша відповідає цим вимогам ідеально. Щоб урізноманітнити її, пропонуємо додати ароматні шматочки карамелізуватися ябл...

Паста зі свіжими овочами

Паста зі свіжими овочами

швидко, соковитий, недавно — мабуть, так можна охарактеризувати це італійська страва. Паста зі свіжими овочами особливо хороша влітку, коли дістати дійсно смачні овочі нескладно. опис приготування: Пасту зі свіжими овочами я зазвичай готую влітку у себе на дачі — коли свіженьких, своїми руками...

Паста-салат з запеченими овочами

Паста-салат з запеченими овочами

Салати з овочів і пасти вже давно перестали бути дивиною. Вони виходять досить незвичайними, соковитими і ситними. Їх можна подавати не тільки в якості салатів, але і як гарнір до м'яса або риби. опис приготування: Для цієї страви можна використовувати будь-яку пасту. Форма на смак ніяк не впл...