Рецепт Паста зі смаженими овочами і базиліком

Рецепт Паста зі смаженими овочами і базиліком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування пасти з помідорами, сквош червоною цибулею, часником і сиром пармезан.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. розділити сквош, помідори, цибуля і часник між двома великими листами для випічки. Полити маслом і приправити сіллю і перцем, перемішати. Випікати до м'якості, поки овочі не почнуть купувати коричневий колір, від 30 до 40 хвилин.

Тим часом у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Додати овочі, олія, сир Пармезан і базилік, приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати.


  • желтых сквош лета— 4 штуки
  • виноградних помідорів— 1 кілограм
  • Червона цибуля— 2 штуки
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • пасты кампанелле или фузилли— 240 грам
  • масла— 2 Ст. ложки
  • тертого сыра пармезан— 1/2 склянки
Розігріти духовку до 230 градусів. розділити сквош, помідори, цибуля і часник між двома великими листами для випічки. Полити маслом і приправити сіллю і перцем, перемішати. Випікати до м'якості, поки овочі не почнуть купувати коричневий колір, від 30 до 40 хвилин.

Тим часом у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Додати овочі, олія, сир Пармезан і базилік, приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати.


Подібні рецепти

Паста зі смаженими овочами і аругула

Паста зі смаженими креветками і лимонно-часниковим маслом

Рецепт приготування пасти з смаженими помідорами, цибулею, часником і маслинами. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. викласти помідори, часник, цибулю-шалот і чебрець на аркуші для випічки. Перемішати з маслом і приправити сіллю і перцем. смажити, поки цибуля-шалот не стане ...

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Рецепт приготування пасти з баклажаном, помідорами, рикоттой, часником, червоним перцем і базиліком. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Нагріти олію у ...

Паста з базиліком

Паста з базиліком

Вирішила поділитися з вами моїм улюбленим класичним рецептом пасти з базиліком. Ця страва широко відомо за межами сонячної Італії і його давно полюбили господині з усіх куточків землі. опис приготування: Паста готується досить швидко. Дуже рекомендую спробувати пасту з базиліком в домашніх умо...

Паста з сквошем, горохом і базиліком

Паста з сквошем, горохом і базиліком

Рецепт приготування італійської пасти Джемеллі у вигляді закручених спіральок з жовтим сквошем, горошком, сир пармезан і базилік. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 2 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати сквош і горо...

Вівсяна каша зі смаженими яблуками

Вівсяна каша зі смаженими яблуками

Рецепт приготування вівсяної каші з яблуками, смаженими у вершковому маслі з кленовим сиропом і корицею. опис приготування: Сніданок не повинен бути занадто складним - вівсяна каша відповідає цим вимогам ідеально. Щоб урізноманітнити її, пропонуємо додати ароматні шматочки карамелізуватися ябл...