Рецепт Паста з беконом і сиром

Рецепт Паста з беконом і сиром
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Цей рецепт приготування пасти з беконом і сиром — відмінне рішення для сімейного обіду або вечері! Мій тато таку пасту називає "; паста по-нашому ";, але незважаючи на всю простоту, дуже смачно вийшло!

опис приготування:

Це дуже простий рецепт пасти з беконом і сиром, і звичайно ж, свого часу я була здивована, коли побачила в дорогому італійському ресторані таке просте блюдо! Як пізніше виявилося, італійці подають таку страву, посипавши тертим пармезаном і взбризнув винним оцтом. Але мені такі збочення не до вподоби, так що залишила цей рецепт "; в базовому стані ";. Ви ж можете експериментувати як завгодно! Бажаю удачі!

  • макарони відварені— 300 грам
  • бекон заморожений— 200 грам
  • часник— 3 зубчики
  • спеції— За смаком
Паста з беконом і сиром - фото крок 1 1. Бекон беремо заморожений, так як він менш жирний. Нарізаємо тонкими пластинками, — поки він заморожений, це дуже легко!

Паста з беконом і сиром - фото крок 2 2. Кидаємо на сковороду з товстими стінками, і смажимо на невеликому вогні, — це дозволить бекону випустити сік, але не пригоріти. Як тільки жир з'явився — додамо в сковороду відварені макарони!

Паста з беконом і сиром - фото крок 3 3. Заправляємо спеціями за смаком, додамо подрібнений часник. Перемішаємо і можна подавати!

Подібні рецепти

Паста з цибулею, беконом і сиром

Паста з беконом і помідорами

Рецепт приготування італійської пасти зі смаженим беконом, цибулею, часником і сиром з козиного молока. опис приготування: Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути мак...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Паста з беконом і горошком

Паста з беконом і горошком

Рецепт приготування тонких макаронів зі смаженим беконом, цибулею і зеленим горошком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...

Паста з беконом і креветками

Паста з беконом і креветками

Просте і смачне блюдо, яке готується всього за 20 хвилин — паста з беконом і креветками. Всім любителям італійської кухні обов'язково сподобається ця нехитра страва. опис приготування: Ще одне блюдо з розряду "; швидко, просто і смачно" — паста з беконом і креветками. Навряд чи ця паста є клас...

Паста з беконом і лососем

Паста з беконом і лососем

Рецепт приготування італійської пасти з беконом, цибулею, часником, лососем, базиліком, помідорами, вершками і сиром пармезан. опис приготування: нарізати бекон, помідори і цибулю. подрібнити часник, базилік і орегано. Розім'яти лосося виделкою. Відварити макарони відповідно до інструкції на у...