Рецепт Паста з креветками і горошком

Рецепт приготування пасти з креветками, зеленою цибулею, горошком, лимонною цедрою і шпинатом.
опис приготування:
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, близько 12 хвилин. Злити воду і повернути макарони в каструлю, перемішати з 1 столовою ложкою олії. накритий кришкою.
Поки макарони варяться, нагріти залишилися 5 столових ложок олії на середньому вогні в каструлі. Додати часник і білі частини цибулі, смажити до появи аромату, близько 30 секунд.
Додати креветки в каструлю і смажити 1 хвилину до рожевого кольору близько 1 хвилини. Додати горошок, вино, лимонну цедру, і червоний перець, варити 1 хвилину.
Об'єднати приготовлену суміш з макаронами. Полити лимонним соком, посипати зеленою цибулею і крес-салатом. Приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати.
- сіль і перець— — За смаком
- пасты фузилли— 450 грам
- оливкового масла— 6 Ст. ложок
- зубчики часнику— 3 штуки
- пучок зеленого лука— 1 штука
- середніх креветок— 450 грам
- горошку— 300 грам
- белого вина или воды— 1/2 склянки
- тертої лимонної цедри— 2 чайних ложки
- подрібненого червоного перцю— 1/4 чайних ложки
- свіжого лимонного соку— 1/3 склянки
- кресс-салата или листьев шпината— 90 грам
Поки макарони варяться, нагріти залишилися 5 столових ложок олії на середньому вогні в каструлі. Додати часник і білі частини цибулі, смажити до появи аромату, близько 30 секунд.
Додати креветки в каструлю і смажити 1 хвилину до рожевого кольору близько 1 хвилини. Додати горошок, вино, лимонну цедру, і червоний перець, варити 1 хвилину.
Об'єднати приготовлену суміш з макаронами. Полити лимонним соком, посипати зеленою цибулею і крес-салатом. Приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати.
Подібні рецепти

Паста Карбонара з зеленим горошком
Невелика модифікація знаменитої італійської пасти з беконом і соусом з сиру і яєць. Паста виходить дуже смачною і ситної і готується всього за 25 хвилин. кількість порцій: 6-7 пасти будь-якого виду— 360 грам скибочок бекону— 8 штук середньої цибулини— 1/2 штуки часнику— 2 зубчики яйця— 3 штуки ...

Паста з беконом і горошком
Рецепт приготування тонких макаронів зі смаженим беконом, цибулею і зеленим горошком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...

Паста з квасолею, горошком і рікоттою
Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з мідіями і креветками
Якщо ви їдете на південь Італії — обов'язково спробуйте там пасту з мідіями і креветками. Якщо ні — то спробуйте приготує пасту з мідіями і креветками будинку за наступним рецептом. опис приготування: Паста з мідіями і креветками — це традиційне південно-італійське блюдо, є фірмовим в приморсь...

Паста з сьомгою і креветками
Паста з сьомгою і креветками — відмінне блюдо для смачного і красивого, але простого і швидкого вечері. Вечірня домашня романтика вічно зайнятих жителів мегаполісів опис приготування: Як на мене, немає кращого вечері для буденного дня, ніж паста. Варьіруешь начинки — щодня отримуєш зовсім нове...