Рецепт Паста з червоним соусом

Рецепт Паста з червоним соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт пасти з червоним соусом — в допомогу кожному, хто хоче приготувати дуже смачне блюдо практично з сокири і за 20-30 хвилин. інгредієнти прості, а блюдо — дуже навіть нічого.

опис приготування:

До будь-якої пасти потрібен хороший соус. Мій улюблений рецепт — паста з червоним соусом. Інгредієнтів по суті ніяких не треба, головне — щоб були помідори і хороші спеції, а все інше практично можна замінити. Рецепт дуже простий, проте паста виходить смачною, з насиченим ароматом і смаком, особливо якщо використовувати хороші ароматні трави. Отже, розповідаю і показую покроковими фото, як зробити пасту з червоним соусом!

  • помідори— 400 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 4 зубчики
  • спеції— За смаком(орегано, базилік, чебрець)
  • сіль, перець— За смаком
  • Червоне вино— 50 мілілітрів
  • сир— 100 грам
  • Макаронні вироби— 400 грам
Паста з червоним соусом - фото крок 1 Макаронні вироби відваріть так, як зазначено на упаковці.

Паста з червоним соусом - фото крок 2 Дрібно наріжте часник.

Паста з червоним соусом - фото крок 3 У сотейнику розігріваємо оливкове масло.

Паста з червоним соусом - фото крок 4 Кладемо нарізаний часник, roza_ker 1 хвилину, після чого додаємо спеції. Ще через хвилину вливаємо вино, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.

Паста з червоним соусом - фото крок 5 Додаємо дрібно нарізані помідори.

Паста з червоним соусом - фото крок 6 солимо, перчимо до смаку.

Паста з червоним соусом - фото крок 7 Доводимо соус до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо соус на повільному вогні до загусання. скільки гасити — вирішуйте самі.

Паста з червоним соусом - фото крок 8 Коли червоний соус знайде потрібну вам густоту, знімаємо його з вогню і подаємо з відвареними до готовності макаронами. Готово!

Подібні рецепти

Кальмари з червоним вином

Биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом

Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником. опис приготування: Ця страва добре подавати з келихом червоного вина. приготування: Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових руш...

Пенне з помідорами і червоним перцем

Пенне з помідорами і червоним перцем

Рецепт приготування макаронів з томатами і червоним перцем. опис приготування: пенне — це один з видів італійських макаронів (пасти). помідори— 450 грам оливкова олія— 3 Ст. ложки часник— 2 зубчики(порізаний) пекучий червоний перчик— 3-4 штук листя базиліка— 6 штук макаронів— 450 грам сіль— ...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...

Кабан тушкований з червоним перцем

Кабан тушкований з червоним перцем

Рецепт приготування м'яса дикого кабана з морквою і червоним болгарським перцем. Дуже смачно! опис приготування: багато хто знає, що приготувати м'ясо кабана так, щоб воно було м'яким і соковитим — нелегко. Спробуємо ж розвіяти це твердження Порізати м'ясо кабана на шматочки трохи менше "; ша...

Паста Пенне з куркою і соусом Маринара

Паста Пенне з куркою і соусом Маринара

Рецепт приготування пасти з шматочками курячих стегенець, цибулею, часником, соусом Маринара, свіжим базиліком і сиром Пармезан. опис приготування: Ця страва добре подавати з теплим хрустким хлібом. курячих стегон— 8 штук сіль і перець— — За смаком оливкового масла— 2 Ст. ложки велика цибули...