Рецепт Паста з беконом і горошком

Рецепт Паста з беконом і горошком
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування тонких макаронів зі смаженим беконом, цибулею і зеленим горошком.


опис приготування:

У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру.

Додати цибулю-шалот в сковороду, приправити сіллю і перцем. Смажити на середньому вогні, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 1 до 2 хвилин. Додати горошок і суміш масла і оцту, приправити сіллю і перцем. Варити на повільному вогні, поки маса злегка не загусне, близько 2 хвилин.

Додати макарони в каструлю з киплячою водою і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Залити макарони приготованим соусом і перемішати. Додати трохи рідини. Посипати з беконом і відразу подавати.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • бекону— 4 скибочки
  • Порт-salotų— 2 штуки
  • зеленого горошку— 4,3 кілограма
  • тонких макарон— 240 грам
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру.

Додати цибулю-шалот в сковороду, приправити сіллю і перцем. Смажити на середньому вогні, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 1 до 2 хвилин. Додати горошок і суміш масла і оцту, приправити сіллю і перцем. Варити на повільному вогні, поки маса злегка не загусне, близько 2 хвилин.

Додати макарони в каструлю з киплячою водою і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути макарони в каструлю. Залити макарони приготованим соусом і перемішати. Додати трохи рідини. Посипати з беконом і відразу подавати.


Подібні рецепти

Паста Карбонара з зеленим горошком

Вінегрет рецепт класичний з горошком

Невелика модифікація знаменитої італійської пасти з беконом і соусом з сиру і яєць. Паста виходить дуже смачною і ситної і готується всього за 25 хвилин. кількість порцій: 6-7 пасти будь-якого виду— 360 грам скибочок бекону— 8 штук середньої цибулини— 1/2 штуки часнику— 2 зубчики яйця— 3 штуки ...

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Паста з квасолею, горошком і рікоттою

Рецепт приготування італійської пасти із зеленою квасолею, горошком, рікоттою і естрагоном. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відварити макарони на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати квасолю, варити 2 хвилини, додати горошок,...

Паста з креветками і горошком

Паста з креветками і горошком

Рецепт приготування пасти з креветками, зеленою цибулею, горошком, лимонною цедрою і шпинатом. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці, близько 12 хвилин. Злити воду і повернути макарони в каструлю, пе...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Паста з беконом і креветками

Паста з беконом і креветками

Просте і смачне блюдо, яке готується всього за 20 хвилин — паста з беконом і креветками. Всім любителям італійської кухні обов'язково сподобається ця нехитра страва. опис приготування: Ще одне блюдо з розряду "; швидко, просто і смачно" — паста з беконом і креветками. Навряд чи ця паста є клас...