Рецепт Паста з кремом з болгарського перцю
Хочу поділитися смачним рецептом річного страви. розповім, як приготувати пасту з кремом з болгарського перцю. Якщо ви хочете отримати крем червоного кольору, використовуйте тільки червоні перці.
опис приготування:
Соус з болгарського перцю добре зберігається в холодильнику кілька днів, але тільки без додавання сиру. А ще такий же соус можна приготувати з гострого червоного перцю або додати його невелику кількість в основний соус.
- макарони— 180 грам(короткі)
- Перець солодкий— 2 штуки
- каперсами солоні— 2 штуки
- Сир— 2 Ст. ложки
- пармезан— 30 грам
- Масло оливкове— За смаком
- петрушка свіжа— За смаком
- сіль— За смаком
1. вимийте, висушіть болгарські перці, викладіть на деко і запікайте в духовці, розігрітій до 240 °, протягом 20-25 хвилин, перевертаючи, щоб овочі запеклася з усіх боків.
2. Коли перці потемніють, покладіть їх у щільний поліетиленовий пакет, закрийте його і залиште на 10 хвилин або поки перцю не охолонуть.
3. Потім перці розріжте навпіл і очистіть від шкірки і насіння.
4. М'якоть перців наріжте соломкою і покладіть в чашу блендера. Додайте половину каперсів, 1 ст.л. сиру, щіпку солі, пробийте до отримання однорідної консистенції. Соус можна подрібнити і за допомогою погружного блендера.
5. Макарони відварити відповідно до інструкції на упаковці, але тільки на 2 хвилини менше. штам, частина відвару збережіть. Викладіть макарони в сковороду, додайте приготований соус, залишилися каперси, перемішайте і прогрійте страву на сильному вогні. За потреби, влийте 2-3 ст.л. відвару від макаронів і зніміть сковороду з плити. додайте ще 1 ст.л. сиру, нарізану петрушку, перемішайте.
6. При подачі посипте гарячу пасту тертим пармезаном. Смачного! Подібні рецепти
Баклажани з болгарським перцем і волоськими горіхами на зиму
Класичне поєднання баклажан з перцем і помідорами зустрічається у багатьох рецептах. Пропоную спробувати ароматну закуску з печених овочів, пекучого перцю і часнику, подаємо на скибочках хліба. опис приготування: Для закуски вибираємо великий болгарський перець з товстими стінками, щоб після з...
Гостра приправа з помідорів і гострого перцю
З помідорів і гострого перцю можна приготувати смачну і гостру приправу — виходить швидко і легко. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Гостра приправа з помідорів і гострого перцю готується в сирому вигляді і зберігається всю зиму. У ній не втрачаються корисні властивості і смак, ...
Ікра з баклажанів і перцю
Традиційна страва російської кухні, яке роблять дуже багато господинь. Мій рецепт ікри з баклажанів та перцю перевірений часом, так що сміливо готуйте опис приготування: Якщо у вас на дачі поспіли свіженькі баклажани і перчики, і ви не знаєте що з ними робити — цей рецепт ікри з баклажанів і п...
Імбирне печиво з кремом
Рецепт приготування печива з імбиром, корицею, гвоздикою і начинкою з вершкового сиру, масла і апельсинової цедри. Це печиво смачне саме по собі і без вершкової начинки. кількість порцій: 4-6 винний камінь— 2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 чайних ложки імбир— 2 чайних ложки обкладин...
Капкейкі з полуничним морозивом і кремом
Рецепт приготування капкейков з білим шоколадом, полуничним морозивом і ванільним кремом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. розпушувача— 1 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 1/4 склянки яйця, кімнатної темпе...














