Рецепт Печиво з фініками

Рецепт Печиво з фініками
Кількість порцій: 20 Час приготування: 2 г. 50 хв.
Рецепт приготування м'якого печива з фініками і пшеничними висівками. Таке печиво прикрасить будь-яке свято. пробуємо!

опис приготування:

підготувати начинку. Довести фініки і сидр до кипіння в середній каструлі на середньому вогні. зменшити вогонь, варити, поки фініки не стануть м'якими, а рідина не зменшиться в обсязі, близько 10 хвилин. Дати повністю охолонути. Збити все в кухонному комбайні до отримання однорідної маси, відкласти в сторону.

зробити тісто. Змішати разом борошно, висівки і сіль в мисці, відкласти в сторону. Збити цукор і цедру в мисці електричним міксером на середній швидкості 30 секунд. Додати масло, збивати приблизно 1 хвилину. Додати яйце. Додати суміш борошна в 3 заходу, чергуючи з 2 партіями яблучного пюре. Розділити тісто навпіл. Обернути кожну половину в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 2 годину.

Розігріти духовку до 190 градусів. Розкачати одну частину тіста на двох злегка посипаних борошном аркушах пергаментного паперу в прямокутник 22Х27 см. викласти начинку, залишаючи недоторканими 6 мм по краях. Скласти тісто навпіл і защипнути краю. Повторити з другою частиною тіста і залишилася начинкою.

Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 20 хвилин. дати охолонути 5 хвилин. нарізати на 20 квадратів. Дати повністю охолонути перед подачею. При бажання готове печиво можна прикрасити цукровою глазур'ю (цукрова пудра плюс вода або лимонний сік) і кольоровий кулінарної посипкою.

Печиво може зберігатися в щільно закритому посуді до 3 днів.

Смачного!


  • борошна— 1 Склянка
  • крупної солі— 1/4 чайних ложки
  • тертої лимонної цедри— 1 Чайна ложка
  • вершкового масла— 10 Ст. ложок
  • велике яйце— 1 штука
  • несладкого яблочного пюре— 1/4 склянки
підготувати начинку. Довести фініки і сидр до кипіння в середній каструлі на середньому вогні. зменшити вогонь, варити, поки фініки не стануть м'якими, а рідина не зменшиться в обсязі, близько 10 хвилин. Дати повністю охолонути. Збити все в кухонному комбайні до отримання однорідної маси, відкласти в сторону.

зробити тісто. Змішати разом борошно, висівки і сіль в мисці, відкласти в сторону. Збити цукор і цедру в мисці електричним міксером на середній швидкості 30 секунд. Додати масло, збивати приблизно 1 хвилину. Додати яйце. Додати суміш борошна в 3 заходу, чергуючи з 2 партіями яблучного пюре. Розділити тісто навпіл. Обернути кожну половину в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 2 годину.

Розігріти духовку до 190 градусів. Розкачати одну частину тіста на двох злегка посипаних борошном аркушах пергаментного паперу в прямокутник 22Х27 см. викласти начинку, залишаючи недоторканими 6 мм по краях. Скласти тісто навпіл і защипнути краю. Повторити з другою частиною тіста і залишилася начинкою.

Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 20 хвилин. дати охолонути 5 хвилин. нарізати на 20 квадратів. Дати повністю охолонути перед подачею. При бажання готове печиво можна прикрасити цукровою глазур'ю (цукрова пудра плюс вода або лимонний сік) і кольоровий кулінарної посипкою.

Печиво може зберігатися в щільно закритому посуді до 3 днів.

Смачного!


Подібні рецепти

Пасха вершкова з фініками

Шніцель з грудки

Неймовірно смачна вершкова паска з фініками зробить ваше свято по-справжньому незабутнім! Ця ніжна паска, яка просто тане в роті, стане справжньою окрасою вашого столу! опис приготування: Пасха — чудовий світле свято, який прийнято відзначати з повним різної смакоти столом, і ми можемо хоч вес...

Новорічний курча з фініками

Новорічний курча з фініками

Новорічний курча з фініками — це певною мірою несподіваний і неординарне новорічне блюдо, здатне сильно здивувати всіх присутніх за святковим столом. Дуже смачно і оригінально. опис приготування: Новий рік — сімейне свято. Запечена цілком курча — це теж сімейна страва, адже який символічний ша...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...