Рецепт Печиво з еспресо і шоколадом

Рецепт Печиво з еспресо і шоколадом
Час приготування: 2 г. 30 хв.
Рецепт приготування печива з кавою еспресо, ванільним екстрактом і гірким шоколадом. За цим рецептом у вас вийде приблизно 42 печива.

кількість порцій: 10-12
  • розчинна кава еспресо— 1 Ст. ложка
  • окріп— 1 Ст. ложка
  • несолоне вершкове масло кімнатної температури— 240 грам
  • екстракт ванілі— 1/2  чайних ложки
  • гіркий шоколад— 120 грам
Печиво з еспресо і шоколадом - фото крок 1 1. нарізати шоколад. Розчинити кави в окропі в чашці і остудити до теплої температури.
Міксером у великій мисці збити вершкове масло і цукрову пудру на середній швидкості протягом 3 хвилин. Додати ванільний екстракт і еспрессо, збити, потім зменшити швидкість міксера до низької і додати борошно, швидко збити. Додати подрібнений шоколад і акуратно перемішати гумовим шпателем.

Печиво з еспресо і шоколадом - фото крок 2 2. За допомогою шпателя викласти тісто в закривається пластиковий пакет. Покласти пакет на плоску поверхню, залишаючи верх відкритим, і розкачати тісто в прямокутник 22Х25 см завтовшки 1 см. Підніміть тісто так, щоб не пом'яти його, і поставити в холодильник мінімум на 2 не годин, або до тих пір, 2 днів.

Печиво з еспресо і шоколадом - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 160 градусів, вистелити два дека пергаментним папером або силіконовими килимками. Витягти тісто з пакета, покласти на обробну дошку і розрізати гострим ножем на квадрати розміром 3,5 см.

Печиво з еспресо і шоколадом - фото крок 4 4. Викласти печиво на листи і наколоти 1-2 рази виделкою. Випікати протягом 18-20 хвилин. Печиво має бути злегка бліде.

Печиво з еспресо і шоколадом - фото крок 5 5. Дати охолонути на стійці. При бажанні посипати цукровою пудрою, поки печиво ще гаряче. Охолодити до кімнатної температури перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Печиво з фундуком та еспресо

Печиво з шоколадом і зефіркамі

Рецепт приготування печива з лісовими горіхами і кава еспресо. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 36 штук печива. Щоб видалити шкірку з фундука, викладіть його на деко в один шар і запечіть в духовці при 120 градусах а протягом 15 хвилин. Потім обернути фундук кухонним рушником на ...

Орехово-бананове печиво з шоколадом

Орехово-бананове печиво з шоколадом

Рецепт смачного горіхово-шоколадного печива з бананом. геркулесові пластівці, додані в тісто, роблять його надзвичайно ніжним. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змішати разом борошно, сіль і розпушувач в маленькій мисці, відкладіть в сторону. Збити масло з цукром міксером н...

Вівсяне печиво з білим шоколадом і мигдалем

Вівсяне печиво з білим шоколадом і мигдалем

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, ванільним екстрактом, білим шоколадом і мигдалем. опис приготування: Хрустке печиво з мигдалем і тонким смаком вівсяних пластівців вдало поєднується з шматочками білого шоколаду. Печиво добре подавати з ванільним морозивом. вершкового масла...

Вівсяне печиво з мигдалем і шоколадом

Вівсяне печиво з мигдалем і шоколадом

Традиційний американський рецепт домашнього печива, яке може бути зроблено з різними добавками (насіння, сушені фрукти, горіхи, шоколад і TD). кількість порцій: 40 мука— 200 грам цукрова пудра— 125 грам коричневий цукор— 60 грам вершкове масло— 125 грам сода— 0,5 чайних ложки вівсяні пластівці—...

Вівсяне печиво з шоколадом, вишнею і горіхами

Вівсяне печиво з шоколадом, вишнею і горіхами

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, горіхами пекан, сушеної вишні і гірким шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16 штук печива діаметром 10 см. При бажанні сушена вишня може бути замінена сушеної журавлиною. Якщо у вас маленькі листи, випікайте печиво в три...