Рецепт Палтус в klyare

Рецепт Палтус в klyare
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
звичайно, камбала відноситься до числа тих риб, які не всім припадають до смаку. Однак, для тих, кому дуже подобається її м'яке і ніжне м'ясо, цей чудовий рецепт відмінно підійде.

опис приготування:

Загалом, це досить простий рецепт камбали в клярі і за таким же принципом можна приготувати абсолютно будь-яку рибу, але я зробила саме камбалу і вирішила поділитися з вами досвідом. багато, для того, щоб позбутися специфічного присмаку цієї риби, маринують її в лимонному соці, але особисто мені все в ній подобається, тому я просто обсмажую її в звичайному клярі — це і часу займає небагато, і результат цілком на рівні очікувань. А зараз я хочу і вам розповісти, як приготувати камбалу в клярі за моїм рецептом.


  • Камбала большая— 1 штука
  • яйце— 2-3 штук
  • борошно— 0,5 склянки
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Палтус в klyare - фото крок 1 рибу, природно, необходимо почистить и хорошенько вымыть. Затем нарезаем ее на небольшие кусочки шириной около 3 сантиметрів.

Палтус в klyare - фото крок 2 В тарелку насыпаем муку и добавляем 3 дрібка солі, добре перемішуємо.

Палтус в klyare - фото крок 3 В отдельную тарелку разбиваем яйца, взбиваем их вилкой или венчиком. Добавляем немного соли и специй и еще раз перемешиваем.

Палтус в klyare - фото крок 4 У сковороді розігріваємо олію. Кусочки камбалы обмакиваем сперва в яйце, а затем в муке, можно повторить процедуру несколько раз. Выкладываем рыбу на сковородку и обжариваем на среднем огне с каждой стороны в течение 5-7 хвилин.

Палтус в klyare - фото крок 5 Когда рыба приобретет золотистый цвет, выкладываем ее на тарелку с любым гарниром. особенно хорошо подойдет легкий овощной салатик.

Подібні рецепти

Палтус на сковороді

Буряк з чорносливом і грецькими горіхами

Хочу поділитися з вами цікавим рецептом палтуса на сковороді — легкого і ситного страви не тільки на обід, але і на вечерю. Побалуйте себе соковитою і смачною рибкою! опис приготування: Палтус дуже легко готується, в ньому мало кісток, риба дуже ситна. Тому я дуже люблю готувати саме палтуса. ...

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Палтус, тушкований в кокосовому молоці

Ще одна варіація страви на тему "; риба і кокосове молоко ";. На цей раз у нас на столі — палтус, тушкований в кокосовому молоці. Чи не боїмося експериментів і готуємо! опис приготування: Завдяки додаванню кокосового масла і безлічі спецій (я додавала гвоздику, кардамон, корицю, перець чилі і ...

Палтус в духовці

Палтус в духовці

Палтус в духовці з овочевим гарніром — це дуже простий у приготуванні, але в той же час видатний за смаковими характеристиками обід або вечерю. рекомендую спробувати, якщо любите палтуса. опис приготування: Як приготувати палтус в духовці — дуже просто! Палтус в нашій родині якось завжди корис...

Палтус з баклажанами і перцем

Палтус з баклажанами і перцем

Рецепт приготування рибної страви з овочами і зеленню по-грузинськи. опис приготування: Візьміть філе палтуса, промийте його і розділіть на 4 однакових порційних частини, які слід посолити, поперчити, а потім запанірувати в борошні і обсмажити з обох боків на олії. помідори, цибуля, солодкий ...

Палтус в соусі

Палтус в соусі

Приготування риби в вершково-шпинатному соусі. Для цього рецепта вам буде потрібно вугільний гриль з щільно приганяє кришкою. опис приготування: 1. Підготувати і розігріти гриль. Дочекатися, коли вугілля буде "; готовий ";. 2. Приправити філе палтуса меленим чорним перцем. 3. Поставити широку ...