Рецепт Огірочки з петрушкою

Рецепт Огірочки з петрушкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Огірочки з петрушкою обов'язково сподобаються вам. Вони підійдуть як холодну закуску, їх можна подавати до святкового столу або ж просто до сімейної вечері. Відмінний варіант маринованих овочів.

опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати огірочки з петрушкою, то прочитайте цей рецепт. Петрушка додасть особливу пікантність овочам. Ви можете додати і інші трави або спеції.

Якщо вам не дуже подобається смак петрушки, то спробуйте її замінити кропом.

  • огірки— 4 кілограма
  • Рослинна олія— 200 мілілітрів
  • оцет— 200 мілілітрів
  • цукор— 200 грам
  • часник— 1 штука
  • петрушка— 100 грам
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • Перець мелений чорний— 1 Ст. ложка
Огірочки з петрушкою - фото крок 1 Огірочки промийте і залийте чистою водою на тридцять хвилин. Наріжте кожен на четвертинки, попередньо відрізавши кінчики з обох сторін.

Огірочки з петрушкою - фото крок 2 для маринаду, який грає дуже важливу роль, промийте петрушку, обсушити і дрібно її нарубати. Часник очистіть і пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці.

Огірочки з петрушкою - фото крок 3 Візьміть миску або будь-яку зручну для вас ємність, в якій будете змішувати інгредієнти для маринаду. Викладіть туди посічену петрушку і часник, сіль, оцет і літр води. Гарненько все перемішайте.

Огірочки з петрушкою - фото крок 4 У миску з маринадом покладіть нарізані огірочки. Перемішайте і залиште маринуватися огірочки на чотири години. Можете поставити миску в прохолодне місце або в холодильник.

Огірочки з петрушкою - фото крок 5 Вимийте банки і покладіть туди огірки. Залишки маринаду розлийте рівномірно по банкам. Утрамбуйте вміст якомога щільніше.

Огірочки з петрушкою - фото крок 6 Простерелізуйте банки будь-яким зручним для вас способом. Наприклад, покладіть банки на рушник у великій таз або каструлю, залийте водою і поставте на плиту. Накрийте кришками і кип'ятіть п'ятнадцять хвилин.

Огірочки з петрушкою - фото крок 7 Банки з огірками щільно закрийте кришками. Зберігати їх слід в прохолодному темному місці.

Подібні рецепти

Піца з фрикадельками, цибулею і петрушкою

Файл kižuča

Начинками для піци давно вже нікого не здивуєш, але якщо ви дійсно хочете це зробити, спробуйте приготувати незвичайну піцу з фрикадельками з баранини. кількість порцій: 6-7 фаршу баранини— 360 грам яйце— 1 штука сіль— За смаком мелений чорний перець— За смаком оливкового масла— 2 Ст. ложки циб...

Хрусткі малосольні огірочки

Хрусткі малосольні огірочки

Приготовані за цим рецептом малосольні огірочки завжди виходять дуже хрусткими, в міру солоними і гострими. Із задоволенням поїдаються і дорослими, і дітьми. Дуже смачно і просто! опис приготування: Основні складові рецепту я рекомендую залишити без змін. Можна за Вашим бажанням використовуват...

Огірочки на зиму без стерилізації

Огірочки на зиму без стерилізації

Хочете приготувати смачні і хрусткі огірочки до святкового столу, але немає багато часу? Це не проблема! Дозвольте вам показати і розповісти, як приготувати огірочки на зиму без стерилізації. опис приготування: Я особисто не особливо люблю довго возитися з заготовками, тому пригледіла для себе...

Огірочки «пальчики» на зиму

Огірочки «пальчики» на зиму

Хрусткі огірочки розміром з пальчик — це справжнє смакота! показую, як приготувати огірочки "; Пальчики" на зиму всім господарочкам на замітку! Не пропустіть можливість приготувати таку заготовку. опис приготування: Огірочки розміром з пальчики відмінно доповнюють не тільки святкові закуски, ї...

«огірочки» по-Тираспольська

«огірочки» по-Тираспольська

«Огірочки» по-Тираспольська - просте і в той же час вишукану страву, яке буде доречним на святковому столі, а також його можна швидко і просто приготувати для домашньої вечері з сім'єю. опис приготування: Ця страва отримало свою назву завдяки зовнішній схожості м'ясних рулетиків з огірочками, ...