Рецепт Паста з курячими ковбасками і помідорами

Рецепт Паста з курячими ковбасками і помідорами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування пасти з артишоками, Мангольд, курячими ковбасками, помідорами та базиліком.

опис приготування:

У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом, у великій неглибокої сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити, помішуючи, до готовності і злегка коричневого кольору, від 10 до 12 хвилин.

Додати масло, що залишилося, стебла Мангольд, Артишок і Chesnok, приправити сіллю і перцем. смажити від 3 до 5 хвилин. Додати листя Мангольд і смажити, помішуючи, від 3 до 5 хвилин. Зняти з вогню.

Помістити макарони в киплячу воду, варити до 2 хвилин. Додати помідори і варити 2 хвилини. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Налити половину макаронної рідини в маленьку миску. Додати томатну пасту і перемішати. Додати отриману суміш, ковбаски з мангольдом, сир пармезан, базилік і червоний перець в каструлю до макаронів. Перемішати і додати більше рідини, якщо необхідно. Приправити сіллю і перцем.


  • сіль і чорний перець— — За смаком
  • пасти пенне— 360 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • куриных колбасок— 330 грам
  • мангольд— 450 грам
  • артишок— 270 грам(заморожених)
  • часнику— 3 зубчики
  • помідорів— 1/3 склянки( сушених )
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • тертого пармезана— 3/4 склянки
  • листя базиліка— 1/3 склянки
  • червоного перцю— 1/4 чайних ложки
У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом, у великій неглибокої сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити, помішуючи, до готовності і злегка коричневого кольору, від 10 до 12 хвилин.

Додати масло, що залишилося, стебла Мангольд, Артишок і Chesnok, приправити сіллю і перцем. смажити від 3 до 5 хвилин. Додати листя Мангольд і смажити, помішуючи, від 3 до 5 хвилин. Зняти з вогню.

Помістити макарони в киплячу воду, варити до 2 хвилин. Додати помідори і варити 2 хвилини. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Налити половину макаронної рідини в маленьку миску. Додати томатну пасту і перемішати. Додати отриману суміш, ковбаски з мангольдом, сир пармезан, базилік і червоний перець в каструлю до макаронів. Перемішати і додати більше рідини, якщо необхідно. Приправити сіллю і перцем.


Подібні рецепти

Паста з курячими ковбасками і брокколі

Паста з курячими грудками

Рецепт приготування італійської пасти з курячими ковбасками, брокколі і часником. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати брокколі і варити до яскраво-зеленого кольору, близько 1 хвилини. Відкинути брокколі на друшляк і відкласти в сторону. Знову довест...

Паста з ковбасками, маслинами і пряними травами

Паста з ковбасками, маслинами і пряними травами

Коли готувати немає часу, а смачно повечеряти хочеться, приготуйте пасту. наприклад, з копченими ковбасками, соковитими помидорками, сонячними маслинами і ароматними травами! швидко, просто і смачно! опис приготування: Найважливіше в приготуванні пасти - купити якісні макаронні вироби. Я раджу...

Паста з копченими ковбасками

Паста з копченими ковбасками

Супершвидка і суперсмачний паста з копченими ковбасками. Всього-то 20-25 хвилин і страва готова! Така паста повинна сподобається і дорослим і дітям, так що можна сміливо подавати страв до сімейного обіду. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування пасти з копченими ковбасками....

Гострий іспанська суп з ковбасками

Гострий іспанська суп з ковбасками

Хочете остренький зігріваючий супчик? Тоді приготуйте іспанська з ковбасками! запевняю, що такий суп зігріє вас на 100% доже в найлютіші зимові морози. дуже ароматний, смачний і насичений! опис приготування: Ніякі морози не страшні, коли знаєш, як приготувати гострий іспанська суп з ковбасками...

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Варіантів приготування овочевого рагу існує сотні. Навіть із заморожених овочів воно виходить дуже смачним і корисним. Готувати його можна відразу в сотейнику, а можна попередньо обсмажувати. опис приготування: Овочеве рагу прийнято вважати літнім блюдом, але його можна готувати в будь-яку пор...