Рецепт Паста з lisichkami в вершках
![Рецепт Паста з lisichkami в вершках](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lisichkami_v_smetane-208255.webp)
Я обожнюю готувати пасту і кожен раз намагаюся якось експериментувати, додаючи нові інгредієнти. Паста з лисичками і яловичиною в сметанному соусі — дуже вдале поєднання. ароматичний, ніжно, смачно.
опис приготування:
Перед вами — простий рецепт приготування пасти з лисичками в сметані. Обсмажуємо на сковороді м'ясо з цибулею і часником, потім додаємо гриби. Трохи пізніше додаємо борошно і спеції, а слідом вливаємо сметану і томати. Доводимо страву до готовності. Макарони варяться паралельно, щоб не втрачати часу. Викладаємо готові макарони на тарілку і поливаємо зверху начинкою. хай щастить!
- Лісіцкі— 150 грам
- яловичина— 250 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- борошно— За смаком
- крем— 300 мілілітрів(рідка)
- томати пасеровані— 1,5 Ст. ложки
- Масло оливкове— За смаком
- Сіль і перець— За смаком
- тальятелле— За смаком
![Паста з lisichkami в вершках - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/pasta_s_lisichkami_v_smetane-208250.webp)
![Паста з lisichkami в вершках - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/pasta_s_lisichkami_v_smetane-208251.webp)
![Паста з lisichkami в вершках - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/pasta_s_lisichkami_v_smetane-208252.webp)
![Паста з lisichkami в вершках - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/pasta_s_lisichkami_v_smetane-208253.webp)
![Паста з lisichkami в вершках - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/pasta_s_lisichkami_v_smetane-208254.webp)
Подібні рецепти
![Шлунки курячі, тушковані в вершках](https://kuhari.com.ua/img/jeludki_kurinie_tushennie_v_slivkah-341319.webp)
Паста з lisichkami і bekonom
Якщо ви сумніваєтеся в тому, як правильно і смачно зробити тушковане м'ясо, то раджу додати до нього вершкове доповнення. Тоді страва обов'язково вийде м'яким, соковитим і з насиченим смаком. опис приготування: Так я і вчинила. Майже завжди дотримуюся цього правила, коли справа стосується субп...
![Опеньки в вершках](https://kuhari.com.ua/img/opyata_v_slivkah-55440.webp)
Опеньки в вершках
опеньки — просто знахідка для смакових поєднань. Чого тільки з ними не готують… Але все ж найбільше мені подобається простий, класичний рецепт опеньків в вершках — легко, доступно і дуже смачно. опис приготування: Опеньки в вершках — ви тільки уявіть собі цей запах і смак! Хоча навіщо уявляти,...
![Пасхальна баба на вершках](https://kuhari.com.ua/img/pashalnaya_baba_na_slivkah-496791.webp)
Пасхальна баба на вершках
Бабу з дріжджового тіста можна вважати пасхальним паскою, проте вона відрізняється від нього більшою легкістю, так як при замішуванні тіста для цього виду випічки велика увага приділяється збивання. опис приготування: слід врахувати, що в тісто для випікання баби небажано вносити важкі добавки...
![Паста Альфредо з фрикадельками](https://kuhari.com.ua/img/pasta_alfredo_s_frikadelkami-20116.webp)
Паста Альфредо з фрикадельками
Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...
![Паста Аматрічіана](https://kuhari.com.ua/img/pasta_amatrichiana-41296.webp)
Паста Аматрічіана
паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...