Рецепт Паста з lisichkami в вершках

Рецепт Паста з lisichkami в вершках
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Я обожнюю готувати пасту і кожен раз намагаюся якось експериментувати, додаючи нові інгредієнти. Паста з лисичками і яловичиною в сметанному соусі — дуже вдале поєднання. ароматичний, ніжно, смачно.

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування пасти з лисичками в сметані. Обсмажуємо на сковороді м'ясо з цибулею і часником, потім додаємо гриби. Трохи пізніше додаємо борошно і спеції, а слідом вливаємо сметану і томати. Доводимо страву до готовності. Макарони варяться паралельно, щоб не втрачати часу. Викладаємо готові макарони на тарілку і поливаємо зверху начинкою. хай щастить!

  • Лісіцкі— 150 грам
  • яловичина— 250 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • борошно— За смаком
  • крем— 300 мілілітрів(рідка)
  • томати пасеровані— 1,5 Ст. ложки
  • Масло оливкове— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
  • тальятелле— За смаком
Паста з lisichkami в вершках - фото крок 1 Розігріваємо в сковороді оливкове масло і обсмажуємо на ньому дрібно порізану яловичину, приблизно 3-4 хвилини. Додаємо подрібнену цибулю і часник, готуємо ще 3 хвилини.

Паста з lisichkami в вершках - фото крок 2 Саме час додати промиті і обсушені лисички.

Паста з lisichkami в вершках - фото крок 3 Тим часом ставимо вариться пасту. Варимо десь 7-8 хвилин з моменту закипання.

Паста з lisichkami в вершках - фото крок 4 Додаємо на сковороду трохи борошна і спеції за смаком. Перемішуємо і вливаємо сметану і пасеровані томати. готуємо ще 3-4 хвилини.

Паста з lisichkami в вершках - фото крок 5 Зварені макарони кладемо на тарілку, зверху викладаємо гриби з м'ясом і цибулею в сметанному соусі. Смачного!

Подібні рецепти

Шлунки курячі, тушковані в вершках

Паста з lisichkami і bekonom

Якщо ви сумніваєтеся в тому, як правильно і смачно зробити тушковане м'ясо, то раджу додати до нього вершкове доповнення. Тоді страва обов'язково вийде м'яким, соковитим і з насиченим смаком. опис приготування: Так я і вчинила. Майже завжди дотримуюся цього правила, коли справа стосується субп...

Опеньки в вершках

Опеньки в вершках

опеньки — просто знахідка для смакових поєднань. Чого тільки з ними не готують… Але все ж найбільше мені подобається простий, класичний рецепт опеньків в вершках — легко, доступно і дуже смачно. опис приготування: Опеньки в вершках — ви тільки уявіть собі цей запах і смак! Хоча навіщо уявляти,...

Пасхальна баба на вершках

Пасхальна баба на вершках

Бабу з дріжджового тіста можна вважати пасхальним паскою, проте вона відрізняється від нього більшою легкістю, так як при замішуванні тіста для цього виду випічки велика увага приділяється збивання. опис приготування: слід врахувати, що в тісто для випікання баби небажано вносити важкі добавки...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Аматрічіана

Паста Аматрічіана

паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена опис приготування: італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, ...