Рецепт Ніжна свинина зі шпинатом

Рецепт Ніжна свинина зі шпинатом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
Ніжні шматочки запеченої свинини зі шпинатом і рисом.

опис приготування:

Нагріти духовку до 160 градусів. Тим часом відварити рис в підсоленій киплячій воді (10 хвилин). М'ясо приправити сіллю, перцем, чебрецем і майораном. Залити масло в форму для випічки, покласти туди свинину, випікати в духовці приблизно 15 хвилин.

Промити листя шпинату і злегка обсмажити в маслі, що залишилося. Змішати роздавлений часник, сметану і спеції. Порізати м'ясо на шматочки, подавати з рисом, шпинатом і вершковим соусом.

  • довгозерний дикий рис— 125 грам
  • свинина— 400 грам
  • перець— 1 За смаком
  • сіль— 1 За смаком
  • чебрець— 1 За смаком
  • майоран— 1 За смаком
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • свіже листя шпинату— 150 грам
  • часник— 1 зубчик
  • крем— 200 грам
  • мелений мускатний горіх— 1 За смаком
Нагріти духовку до 160 градусів. Тим часом відварити рис в підсоленій киплячій воді (10 хвилин). М'ясо приправити сіллю, перцем, чебрецем і майораном. Залити масло в форму для випічки, покласти туди свинину, випікати в духовці приблизно 15 хвилин.

Промити листя шпинату і злегка обсмажити в маслі, що залишилося. Змішати роздавлений часник, сметану і спеції. Порізати м'ясо на шматочки, подавати з рисом, шпинатом і вершковим соусом.

Подібні рецепти

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі

Вареники ледачі з манкою

Пісна свинина часом буває суха. Я вважаю, що зробити її ніжною допоможе смачний соус на основі вершкового сирного сиру. А що стосується гарніру, то, як на мене, він повинен бути легким! опис приготування: Свинина - відмінне рішення для обіду. Пісне м'ясо містить велику кількість повноцінного ...

Ніжна смажена куряча грудка

Ніжна смажена куряча грудка

Рецепт приготування ніжної смаженої курячої грудки. Найсмачніше і ніжне м'ясо, яке ви коли-небудь пробували. опис приготування: змішайте борошно, естрада, сіль, імбир, перець, порошок гірчиці, кмин, часниковий порошок і орегано в неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Збийте яйце з мол...

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою

Перед вами рецепт дуже ніжною і смачної паски з додаванням кураги, родзинок. Можна урізноманітнити її горішками або іншими цукатами, в'яленої журавлиною або вишнею. Десерт святковий і легкий, дивіться! опис приготування: Зараз я розповім вам, як приготувати паску на заварний помадки. Її смак н...

Смажена курка з шпинатом

Смажена курка з шпинатом

Рецепт приготування смаженої курки з шпинатом. Гострий соус з гірчиці використовується, щоб прикрасити шпинат і надати пікантний смак курки. опис приготування: Натерти курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Смажити курку до коричневого кольору, від 8 до 10...

Смажені гриби зі шпинатом

Смажені гриби зі шпинатом

Простий рецепт приготування смажених грибочків зі шпинатом, часником і цибулею. Смачна страва для вегетаріанців. кількість порцій: 3-4 цибулина— 1 штука(дрібно нарізати) гриби— 15 штук(дрібно нарізати) сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) лимон— 1/2 штуки(сік) оливкова олі...