Рецепт Перцева настоянка

Рецепт Перцева настоянка
Кількість порцій: 10 Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.
Чарочка настойки з пекучого перцю зігріє вас в холодний зимовий або осінній день, таку можна випити для підвищення апетиту перед обідом. Розповім про рецепт, як приготувати перцеву настоянку.

опис приготування:

Можете зробити невелику порцію і зберігати настоянку в своєму барі. Можна використовувати горілку, а якщо хочете міцніше, то вибирайте домашній самогон. Можете регулювати її солодкість або додати більше спецій, щоб смак був більш цікавий.

  • Червоний гострий перець— 2-3 штук
  • горілка— 1 літр
  • Перець горошком— 5-6 штук
  • лимонна цедра— 5 грам
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • мед— 1-2 Ст. ложок
  • обкладинка— 1 щіпка
  • ваніль— За смаком(на кінчику ножа)
  • прополіс— За смаком(на кінчику ножа)
1 Вимийте червоний перець і зробіть надрізи вздовж. Горошини чорного перцю роздушіть рукою або качалкою.

2 У банку або в скляну пляшку викладіть гострий перець і перець горошком, цедру цитрусових, паприка, корицю, ваніль, прополіс і додайте мед.

3 Залийте все вміст горілкою і закрийте кришку, гарненько збовтайте.

4 Залиште алкоголь на тиждень при кімнатній температурі, через кілька днів спробуйте на смак, можете додати солодкість або видалити перчинки.

5 Після закінчення необхідного часу процідіть алкоголь, щоб не траплялися дрібні крупинки спецій. Зберігайте в холодильнику або домашньому барі.

Подібні рецепти

Перцева паста

Салат «Ташкент» класичний

Цей рецепт перцевої пасти відноситься до страв корейської кухні і зрозуміло, він не єдиний. Але саме цей рецепт вважається базовим і широко використовується при приготуванні різноманітних страв. опис приготування: Якщо у вашій родині люблять гостру їжу і страви корейської кухні, то дуже рекоме...

Настоянка на сухофруктах

Настоянка на сухофруктах

Хто як, а я вважаю, що все можна приготувати вдома! Відмінно виходять будь-які напої, наприклад - соки і вино. Сьогодні я розповім, як приготувати настоянку на сухофруктах. Нічого складного! опис приготування: Домашня настоянка — саме нешкідливе і смачне з усього міцно алкогольного! Робити її ...

Настоянка з бузини

Настоянка з бузини

Неймовірно ароматна настоянка з квітів чорної бузини. Готується вона дуже просто, добре зберігається в прохолодному місці в щільно закупореній пляшці. дивіться докладніше, як приготувати настоянку! опис приготування: Нехай вас не бентежить напис "; медовуха ";, я збираю маленькі пляшечки для н...

Настоянка з ревеню

Настоянка з ревеню

Приготування алкогольної настойки з ревеню. Дуже простий рецепт. опис приготування: Нарізати стебла ревеню на невеликі шматки. Додати все в банку і добре перемішати. Герметично закрити кришкою. Зберігати в прохолодному, темному місці. Струшувати банку щодня. Настоянка буде готова протягом міся...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...