Рецепт Перці фаршировані

Рецепт Перці фаршировані
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яловичий фарширований солодкий перець - це незамінний блюдо на святковому слов'янському столі. Як приготувати перці фаршировані? Рецепт простий у приготуванні, тому він під силу кожному.

опис приготування:

Подавати з щедрою ложкою сметани. Примітки: щоб розігріти залишки, розріжте перець навпіл і залийте соусом по кожній половині. Крім того, якщо у вас залишилося м'ясо, яке не увійшло в основне блюдо, ви завжди можете зробити з нього фрикадельки. Тепер давайте подивимося, як приготувати перці фаршировані.

  • Солодкий перець— 12 штук
  • Фарш із яловичини— 1 кілограм
  • Мал— 300 грам
  • яйце— 2 штуки
  • морква— 3 штуки(середній розмір)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідор— 1 штука(великий )
  • часник— 2 зубчики
  • петрушка— 1 пучок
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • масло подсолненчое— 4 Ст. ложки
  • оцет столовий— 2 Ст. ложки
1 Відріжте верхівку від кожного перцю, видаліть всередині зерна і перегородки.

2 Наповніть велику каструлю водою і доведіть до кипіння. додайте 2 столові ложки оцту і 1 чайну ложку солі.

3 Помістіть все перці в каструлю. додайте води, щоб покрити перці. Накрийте і варіть 3 хвилини, потім вимкніть і дайте перцям охолонути, поки ви готуєте решту інгредієнтів (близько 30-40 хвилин).

4 Готуйте м'ясної наповнювач. У великій неглибокої сковороді нагрійте масло на середньому вогні. Додайте терту моркву, нарізану цибулю, нарізаний помідор і заправте все петрушкою, 1 ç.l. сіль і 1/2 ç.l. перцю. наріжте дрібно 2 зубчики часнику, додайте в масу на сковорідці і потримайте пару хвилин на вогні.

5 У великій мисці змішайте: фарш із яловичини, відварений білий рис, 2 цілих яйця і сіль у смаку. Змішайте з обсмаженої морквяної сумішшю. Наповніть перці сумішшю яловичини. Розташуйте їх у великій каструлі з щільно прилягає кришкою.

6 Готуємо соус для фаршированого перцю. У велику сковорідку додаємо 2 натертые моркови, 300 грам склянки свіжих нарізаних помідорів. Додаємо сіль і цукор за смаком, а також столову ложку сметани, після додайте 200-300 мл води. Налийте соус на фаршировані перці і накрийте перці кришками.

Подібні рецепти

Перці, фаршировані фаршем

Печінкові котлети пишні

фаршировані овочі — страва 2 в 1, і м'ясо, і гарнір. Не потрібно окремо смажити фарш і перці. Дуже простий і швидкий рецепт. опис приготування: підсмажити цибулю, фарш і прянощі. Перецьь розрізати навпіл уздовж, очистити від насіння. Начинкою з фаршу з кускус зафаршіровать половинки перців і з...

Гострі перці в клярі

Гострі перці в клярі

Рецепт приготування гострих перців чилі з сиром в клярі з молока, яєць, паприки і кайенского перцю. опис приготування: Ця гостра мексиканська закуска «Чилес реленос» безсумнівно здивує ваших гостей. Зазвичай мексиканці начиняють перці чилі м'ясом або сиром і обсмажують в тесті. Ми ж спробуємо ...

Перці по-французьки

Перці по-французьки

Дуже смачно і просто в приготуванні! опис приготування: важливо: Болгарський перець для фарширування вибирайте м'ясистий, з товстими стінками. Якщо стінки тоненькі, то під час запікання вони висохнуть, і смак перцю не відчува¹те. Рецепт приготування: Дрібно ріжемо цибулю і зелень петрушки, кро...

Перці з курячим фаршем

Перці з курячим фаршем

Готуємо соковиті і яскраві болгарські перці з пікантним фаршем. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування перців з курячим фаршем. опис приготування: Не тільки влітку, але і в будь-яку іншу пору можна приготувати смачні фаршировані перчики. Для приготування перців з курячим фаршем я беру б...

Перці із зеленою пастою

Перці із зеленою пастою

Пропоную вашій увазі літній, дуже універсальне блюдо — перці із зеленою пастою. опис приготування: Ця страва універсально тим, що подавати його можна як гарячим, так і холодним. Холодним воно прекрасно йде як легка закуска до вина, гарячим — як безпосередньо основне вегетаріанське блюдо або га...