Рецепт Ніжна смажена куряча грудка

Рецепт Ніжна смажена куряча грудка
Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування ніжної смаженої курячої грудки. Найсмачніше і ніжне м'ясо, яке ви коли-небудь пробували.

опис приготування:

змішайте борошно, естрада, сіль, імбир, перець, порошок гірчиці, кмин, часниковий порошок і орегано в неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Збийте яйце з молоком до отримання однорідної маси в мисці. Обваляти курячі грудки в борошні, струсити, а потім вмочити в яйці і знову в борошні. Відкласти грудки в сторону на 10 хвилин.

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

Розігріти рослинне масло в сковороді на середньому вогні. Знову обваляти курячі грудки в борошні і струсити. Підсмажити курку в гарячому маслі до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. Викласти на деко і випікати в попередньо розігрітій духовці 20 до 30 хвилин.


  • борошна— 2 склянки
  • естрагону— 1 Ст. ложка
  • солі— 2 Ст. ложки
  • меленого імбиру— 1 Ст. ложка
  • меленого чорного перцю— 2 Ст. ложки
  • сухого порошка горчицы— 1 Ст. ложка
  • сушеного листя чебрецю— 1 Ст. ложка
  • часникового порошку— 1 Чайна ложка
  • сушеного орегано— 1 Чайна ложка
  • яйце— 1 Чайна ложка
  • молока— 1/4 склянки
  • половинок куриных грудок без кожи, без кісток— 8 штук
  • рослинної олії— 1/2 склянки
змішайте борошно, естрада, сіль, імбир, перець, порошок гірчиці, кмин, часниковий порошок і орегано в неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Збийте яйце з молоком до отримання однорідної маси в мисці. Обваляти курячі грудки в борошні, струсити, а потім вмочити в яйці і знову в борошні. Відкласти грудки в сторону на 10 хвилин.

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

Розігріти рослинне масло в сковороді на середньому вогні. Знову обваляти курячі грудки в борошні і струсити. Підсмажити курку в гарячому маслі до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. Викласти на деко і випікати в попередньо розігрітій духовці 20 до 30 хвилин.


Подібні рецепти

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою

Новорічний салат в келихах

Перед вами рецепт дуже ніжною і смачної паски з додаванням кураги, родзинок. Можна урізноманітнити її горішками або іншими цукатами, в'яленої журавлиною або вишнею. Десерт святковий і легкий, дивіться! опис приготування: Зараз я розповім вам, як приготувати паску на заварний помадки. Її смак н...

Ніжна свинина зі шпинатом

Ніжна свинина зі шпинатом

Ніжні шматочки запеченої свинини зі шпинатом і рисом. опис приготування: Нагріти духовку до 160 градусів. Тим часом відварити рис в підсоленій киплячій воді (10 хвилин). М'ясо приправити сіллю, перцем, чебрецем і майораном. Залити масло в форму для випічки, покласти туди свинину, випікати в ду...

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі

Пісна свинина часом буває суха. Я вважаю, що зробити її ніжною допоможе смачний соус на основі вершкового сирного сиру. А що стосується гарніру, то, як на мене, він повинен бути легким! опис приготування: Свинина - відмінне рішення для обіду. Пісне м'ясо містить велику кількість повноцінного ...

Смажена грудка на сковороді

Смажена грудка на сковороді

Смажена грудка на сковороді — звуки тривіальні, однак якщо грудку подати з чіпсами, авокадо, бобами і смачним соусом сальсою, то вийде зовсім нетривіальний мексиканський начос. пробуємо? опис приготування: Готується смажена грудка на сковороді дуже просто і швидко, а ось подати грудку таким чи...

Хрустка грудка в духовці

Хрустка грудка в духовці

Куряча грудка є ніжне куряче м'ясо. Безліч рецептів дозволяють експериментувати з цим чудовим продуктом. дивіться рецепт, як приготувати хрустку грудку в духовці. опис приготування: Таким способом приготована куряча грудка дуже добре поєднується з овочами, рисом і будь-якими іншими крупами і м...