Рецепт Ніжна смажена куряча грудка
Рецепт приготування ніжної смаженої курячої грудки. Найсмачніше і ніжне м'ясо, яке ви коли-небудь пробували.
опис приготування:
змішайте борошно, естрада, сіль, імбир, перець, порошок гірчиці, кмин, часниковий порошок і орегано в неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Збийте яйце з молоком до отримання однорідної маси в мисці. Обваляти курячі грудки в борошні, струсити, а потім вмочити в яйці і знову в борошні. Відкласти грудки в сторону на 10 хвилин.
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).
Розігріти рослинне масло в сковороді на середньому вогні. Знову обваляти курячі грудки в борошні і струсити. Підсмажити курку в гарячому маслі до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. Викласти на деко і випікати в попередньо розігрітій духовці 20 до 30 хвилин.
- борошна— 2 склянки
- естрагону— 1 Ст. ложка
- солі— 2 Ст. ложки
- меленого імбиру— 1 Ст. ложка
- меленого чорного перцю— 2 Ст. ложки
- сухого порошка горчицы— 1 Ст. ложка
- сушеного листя чебрецю— 1 Ст. ложка
- часникового порошку— 1 Чайна ложка
- сушеного орегано— 1 Чайна ложка
- яйце— 1 Чайна ложка
- молока— 1/4 склянки
- половинок куриных грудок без кожи, без кісток— 8 штук
- рослинної олії— 1/2 склянки
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).
Розігріти рослинне масло в сковороді на середньому вогні. Знову обваляти курячі грудки в борошні і струсити. Підсмажити курку в гарячому маслі до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. Викласти на деко і випікати в попередньо розігрітій духовці 20 до 30 хвилин.
Подібні рецепти
Смажена куряча грудка з помідорами
Перед вами рецепт дуже ніжною і смачної паски з додаванням кураги, родзинок. Можна урізноманітнити її горішками або іншими цукатами, в'яленої журавлиною або вишнею. Десерт святковий і легкий, дивіться! опис приготування: Зараз я розповім вам, як приготувати паску на заварний помадки. Її смак н...
Ніжна свинина зі шпинатом
Ніжні шматочки запеченої свинини зі шпинатом і рисом. опис приготування: Нагріти духовку до 160 градусів. Тим часом відварити рис в підсоленій киплячій воді (10 хвилин). М'ясо приправити сіллю, перцем, чебрецем і майораном. Залити масло в форму для випічки, покласти туди свинину, випікати в ду...
Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі
Пісна свинина часом буває суха. Я вважаю, що зробити її ніжною допоможе смачний соус на основі вершкового сирного сиру. А що стосується гарніру, то, як на мене, він повинен бути легким! опис приготування: Свинина - відмінне рішення для обіду. Пісне м'ясо містить велику кількість повноцінного ...
Смажена грудка на сковороді
Смажена грудка на сковороді — звуки тривіальні, однак якщо грудку подати з чіпсами, авокадо, бобами і смачним соусом сальсою, то вийде зовсім нетривіальний мексиканський начос. пробуємо? опис приготування: Готується смажена грудка на сковороді дуже просто і швидко, а ось подати грудку таким чи...
Хрустка грудка в духовці
Куряча грудка є ніжне куряче м'ясо. Безліч рецептів дозволяють експериментувати з цим чудовим продуктом. дивіться рецепт, як приготувати хрустку грудку в духовці. опис приготування: Таким способом приготована куряча грудка дуже добре поєднується з овочами, рисом і будь-якими іншими крупами і м...