Рецепт Ніжна паска з заварний вершкової помадкою

Рецепт Ніжна паска з заварний вершкової помадкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 11 г. 0 хв.
Перед вами рецепт дуже ніжною і смачної паски з додаванням кураги, родзинок. Можна урізноманітнити її горішками або іншими цукатами, в'яленої журавлиною або вишнею. Десерт святковий і легкий, дивіться!

опис приготування:

Зараз я розповім вам, як приготувати паску на заварний помадки. Її смак нагадує заварний крем, але без додавання борошна, що робить десерт менш калорійним і не менш смачним і солодким! Заварна помадка додається в сирну масу гарячої, тому маса не щільною консистенції, але після охолодження (завдяки вершковому маслу) це виправляється. Обсяг моєї формочки - 400-450 г, для середньої формочки (600 г) кількість продуктів потрібно трохи збільшити.


  • Сир— 350 грам
  • цукор— 80 грам
  • яйце— 2 грами
  • Вершкове масло— 100 грам
  • вершки— 100-120 мілілітрів
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • Ізюм, чорнослив— 80 грам
Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 1 1. Підготуйте продукти, любые цукаты. приступимо! Если сливочное масло холодное, поставьте его минут на 10 на батарею, нехай буде м'яким.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 2 2. У чашу комбайна складіть сир, цукор і масло. Измельчите до состояния однородной массы.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 3 3. В кастрюльку перелейте сливки, додайте ванільний цукор, яйця. Вилочкой хорошо перемешайте массу.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 4 4. Поставьте на водяную баню или очень маленький огонь, варите до загустевания, постійно помішуйте.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 5 5. В творожную сладкую массу добавьте сразу заварную помадку (гарячу), включите комбайн еще на пару минут, чтобы масса соединилась.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 6 6. Готово!

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 7 7. Изюм и курагу залейте кипятком на пару минут, после чего откиньте на ситечко, подсушите бумажным полотенцем.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 8 8. В творожную масс добавьте порезанную курагу, родзинки, перемішайте.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 9 9. Формочку для пасхи поставьте на тарелочку, застелите чистой марлей в два слоя. Наповніть сирною масою. Гнет ставить не спешите, масса нежная и очень мягкая. Просто накройте марлей верх и уберите в холодильник на 4-5 годин. Потом можно поставить гнет на 4-5 годин.

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 10 10. Переверните формочку на тарелку, осторожно снимите формочку, уберите марлю. Пасха на заварной помадке готова, угощайтесь!

Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 11 11. Світлого вам свята!

Подібні рецепти

Ніжна смажена куряча грудка

Манти в сковороді

Рецепт приготування ніжної смаженої курячої грудки. Найсмачніше і ніжне м'ясо, яке ви коли-небудь пробували. опис приготування: змішайте борошно, естрада, сіль, імбир, перець, порошок гірчиці, кмин, часниковий порошок і орегано в неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Збийте яйце з мол...

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі

Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі

Пісна свинина часом буває суха. Я вважаю, що зробити її ніжною допоможе смачний соус на основі вершкового сирного сиру. А що стосується гарніру, то, як на мене, він повинен бути легким! опис приготування: Свинина - відмінне рішення для обіду. Пісне м'ясо містить велику кількість повноцінного ...

Ніжна свинина зі шпинатом

Ніжна свинина зі шпинатом

Ніжні шматочки запеченої свинини зі шпинатом і рисом. опис приготування: Нагріти духовку до 160 градусів. Тим часом відварити рис в підсоленій киплячій воді (10 хвилин). М'ясо приправити сіллю, перцем, чебрецем і майораном. Залити масло в форму для випічки, покласти туди свинину, випікати в ду...

Паска і крашанки

Паска і крашанки

Такий паску готувала моя бабуся , потім моя мама, а тепер готую я. опис приготування: 1. Спершу поставити опару. Розчинити в теплому молоці дріжджі. Додати 2 столових ложки цукру і сіль. перемішати. всипати 1 склянка борошна. Замісити тісто (як на млинці). Поставити підходити в тепле місце. Ві...

Італійська паска панеттоне

Італійська паска панеттоне

Італійська кухня по праву займає місце в пантеоні кожного гурмана. У святковій кулінарії італійці також не відстають. Для вас рецепт паски панеттоне. опис приготування: Спробуйте на смак свято Пасхи в Італії. Дріжджі з дрібкою цукру розчиніть в теплому молоці і залиште на 15 хвилин. Потім зміш...