Рецепт Ніжна паска з заварний вершкової помадкою
![Рецепт Ніжна паска з заварний вершкової помадкою](https://kuhari.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496321.webp)
Перед вами рецепт дуже ніжною і смачної паски з додаванням кураги, родзинок. Можна урізноманітнити її горішками або іншими цукатами, в'яленої журавлиною або вишнею. Десерт святковий і легкий, дивіться!
опис приготування:
Зараз я розповім вам, як приготувати паску на заварний помадки. Її смак нагадує заварний крем, але без додавання борошна, що робить десерт менш калорійним і не менш смачним і солодким! Заварна помадка додається в сирну масу гарячої, тому маса не щільною консистенції, але після охолодження (завдяки вершковому маслу) це виправляється. Обсяг моєї формочки - 400-450 г, для середньої формочки (600 г) кількість продуктів потрібно трохи збільшити.
- Сир— 350 грам
- цукор— 80 грам
- яйце— 2 грами
- Вершкове масло— 100 грам
- вершки— 100-120 мілілітрів
- Ванільний цукор— 10 грам
- Ізюм, чорнослив— 80 грам
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496306.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496307.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496308.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496309.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496310.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496311.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496312.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496314.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 9](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496316.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 10](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496317.webp)
![Ніжна паска з заварний вершкової помадкою - фото крок 11](https://wineglass.com.ua/img/nejnaya_pasha_s_zavarnoi_slivochnoi_pomadkoi-496319.webp)
Подібні рецепти
![Ніжна смажена куряча грудка](https://kuhari.com.ua/img/nejnaya_jarenaya_kurinaya_grudka-50082.webp)
Манти в сковороді
Рецепт приготування ніжної смаженої курячої грудки. Найсмачніше і ніжне м'ясо, яке ви коли-небудь пробували. опис приготування: змішайте борошно, естрада, сіль, імбир, перець, порошок гірчиці, кмин, часниковий порошок і орегано в неглибокій мисці до отримання однорідної маси. Збийте яйце з мол...
![Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі](https://kuhari.com.ua/img/nejnaya_svinina_v_sirno-slivochnom_souse-491238.webp)
Ніжна свинина в сирно-вершковому соусі
Пісна свинина часом буває суха. Я вважаю, що зробити її ніжною допоможе смачний соус на основі вершкового сирного сиру. А що стосується гарніру, то, як на мене, він повинен бути легким! опис приготування: Свинина - відмінне рішення для обіду. Пісне м'ясо містить велику кількість повноцінного ...
![Ніжна свинина зі шпинатом](https://kuhari.com.ua/img/nejnaya_svinina_so_shpinatom-8016.webp)
Ніжна свинина зі шпинатом
Ніжні шматочки запеченої свинини зі шпинатом і рисом. опис приготування: Нагріти духовку до 160 градусів. Тим часом відварити рис в підсоленій киплячій воді (10 хвилин). М'ясо приправити сіллю, перцем, чебрецем і майораном. Залити масло в форму для випічки, покласти туди свинину, випікати в ду...
![Паска і крашанки](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_kulich_i_krashenki-31448.webp)
Паска і крашанки
Такий паску готувала моя бабуся , потім моя мама, а тепер готую я. опис приготування: 1. Спершу поставити опару. Розчинити в теплому молоці дріжджі. Додати 2 столових ложки цукру і сіль. перемішати. всипати 1 склянка борошна. Замісити тісто (як на млинці). Поставити підходити в тепле місце. Ві...
![Італійська паска панеттоне](https://kuhari.com.ua/img/italyanskaya_pasha_panettone-185131.webp)
Італійська паска панеттоне
Італійська кухня по праву займає місце в пантеоні кожного гурмана. У святковій кулінарії італійці також не відстають. Для вас рецепт паски панеттоне. опис приготування: Спробуйте на смак свято Пасхи в Італії. Дріжджі з дрібкою цукру розчиніть в теплому молоці і залиште на 15 хвилин. Потім зміш...