Рецепт М'ясо з базиліком

Рецепт М'ясо з базиліком
Кількість порцій: 2 Час приготування: 18 хв.
М'ясо з базиліком — на перший погляд, дуже простий рецепт. Не все так просто! Це дуже смачний і витончений рецепт приготування яловичої вирізки, яку ми гасимо в різних соусах. Дуже смачно!

опис приготування:

Простий рецепт м'яса з базиліком готується дуже легко і швидко. Яловичина досить ніжне м'ясо, тому для її обсмажування не потрібно багато часу і зусиль. Тим більше, м'ясо нарізають досить тонкими скибочками і легко прожарівается, не встигаючи за цей короткий час зсохнутися. Найкраще м'ясо з базиліком поєднується з рисом, тому настійно рекомендую варити до цієї страви рис. Одним словом, м'ясо з базиліком — блюдо люкс! І виглядає круто і на смак шалене. вдалого приготування!

  • Говяжа вирізка— 250 грам
  • Вапно або лимонний— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • пучок кінзи— 1/3 штуки
  • Пучок зеленої цибулі— 1/2 штуки
  • Перець чилі— 1 штука
  • базилік— 1 грам
  • рибний соус— 3 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Курячий бульйон— 100 мілілітрів
  • цукор— 5 грам
  • Кукурудзяний крохмаль— 10 грам
  • Мал— 200 грам
М'ясо з базиліком - фото крок 1 Спочатку ставимо варитися рис. Варимо його по інструкції.

М'ясо з базиліком - фото крок 2 М'ясо нарізаємо довгастої соломкою. Кладемо шматочки в миску додаємо соєвий соус, 5 грам крохмалю, оливкова олія і трохи зеленої цибулі. Все перемішуємо і відставляємо в сторону.

М'ясо з базиліком - фото крок 3 Подрібнюємо дуже дрібно часник і 1/2 частина чилі перцю. Змішуємо їх і кладемо в миску до рибного соусу. Туди ж додаємо цукор і сік 1/4 лайма. все перемішуємо.

М'ясо з базиліком - фото крок 4 Нарізаємо зелену цибулю, а також змішуємо 5 грам крохмалю з курячим бульйоном.

М'ясо з базиліком - фото крок 5 Потім в сковороду викладаємо м'ясо і обсмажуємо його на самому сильному вогні, постійно перемішуючи протягом 2-3 хвилин. Потім зменшуємо вогонь і вливаємо рибний соус і курячий бульйон.

М'ясо з базиліком - фото крок 6 Додаємо цибулю і базилік, перемішуємо. трохи обсмажуємо (буквально хвилинку) і знімаємо з вогню.

М'ясо з базиліком - фото крок 7 У тарілку викладаємо рис, зверху м'ясо. Посипаємо все нарубленной кінзою і подаємо до столу. Бажаючи смачного!

Подібні рецепти

Смажена курка з томатною приправою і базиліком

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо з базиліком wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MAT...' at line 1

Рецепт приготування ароматних курячих грудок з помідорами, базиліком і шпинатом. опис приготування: У мисці змішайте разом помідори, петрушку, 1 столову ложку масла, лимонний сік і каперси. Приправте сіллю і перцем. Розкладіть курку на робочій поверхні. Розділіть ножем навпіл і злегка відбийте...

Печеня з курки з базиліком

Печеня з курки з базиліком

Рецепт приготування печені з курки, базиліка, болгарського перцю, часнику і соєвого соусу з рисом. опис приготування: У мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Обсмажити половину курки, пере...

Оладки з базиліком і шоколадом

Оладки з базиліком і шоколадом

Оладки з базиліком і шоколадом — це дещо незвичний спосіб приготування такого простого блюда, як оладки. Спробуйте і переконайтеся, наскільки це смачно! опис приготування: Для мене немає смачніше сніданку, ніж оладки або млинці, тому в приготуванні цих страв я багато експериментую — адже один ...

Паcта з креветками, помідором і базиліком

Паcта з креветками, помідором і базиліком

Рецепт приготування італійської пасти з креветками, помідорами, часником і базиліком. опис приготування: Приправити креветки сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 4 чайні ложки масла. Додати креветки, смажити, перевертаючи іноді, 3 хвилини. Викласти креветки в миску і відкласти в сторон...

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Рецепт приготування пасти з баклажаном, помідорами, рикоттой, часником, червоним перцем і базиліком. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Нагріти олію у ...