Рецепт Перські пряники

Рецепт Перські пряники
Кількість порцій: 20 Час приготування: 30 хв.
Іноді варто побалувати себе коханого цікавими і незвичайними десертами. Сьогодні я пропоную вам приготувати смачні пряники з ароматом Азії.

опис приготування:

Цей простий рецепт перських пряників обов'язково сподобається вам і вашим близьким, адже ви ще ніколи не пробували такою смачною і ароматною випічки. Для мене пряники завжди були і залишаються найулюбленішим ласощами на все часи, тому у мене є безліч різних рецептів їх приготування. Кожен варіант хороший по своєму, ну а якщо ви, як і я, приділяєте особливу увагу не тільки смаку, але і аромату, тоді я із задоволенням розповім вам, як приготувати перські пряники. повірте, додавання до складу невеликої кількості спецій може сильно змінити звичний смак знайомих усім пряників.

1) Для початку нам необхідно перетерти яйця з цукром, потім додати до цієї маси мелений кардамон і ванільний цукор. Тепер ми поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, воно повинно вийти досить густе.

2) Готове тісто ми розгортаємо ковбаскою і руками, змазаними рослинним маслом, відокремлюємо від неї невеликі шматочки, з яких формуємо коржі. Викладаємо ці коржі на деко, змащений топленим вершковим маслом.

3) Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 7-8 хвилин. Потім виймаємо пряники і даємо їм охолонути.

4) Після цього ми обмазуємо готові пряники медом і подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!


  • борошно— 210 грам
  • цукор— 200 грам
  • яйце— 3 штуки
  • кардамон мелений— 3 грами
  • масло топлене— 10 мілілітрів
  • мед— 20 грам
  • цукор ванільний— 1 Чайна ложка
Цей простий рецепт перських пряників обов'язково сподобається вам і вашим близьким, адже ви ще ніколи не пробували такою смачною і ароматною випічки. Для мене пряники завжди були і залишаються найулюбленішим ласощами на все часи, тому у мене є безліч різних рецептів їх приготування. Кожен варіант хороший по своєму, ну а якщо ви, як і я, приділяєте особливу увагу не тільки смаку, але і аромату, тоді я із задоволенням розповім вам, як приготувати перські пряники. повірте, додавання до складу невеликої кількості спецій може сильно змінити звичний смак знайомих усім пряників.

1) Для початку нам необхідно перетерти яйця з цукром, потім додати до цієї маси мелений кардамон і ванільний цукор. Тепер ми поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, воно повинно вийти досить густе.

2) Готове тісто ми розгортаємо ковбаскою і руками, змазаними рослинним маслом, відокремлюємо від неї невеликі шматочки, з яких формуємо коржі. Викладаємо ці коржі на деко, змащений топленим вершковим маслом.

3) Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 7-8 хвилин. Потім виймаємо пряники і даємо їм охолонути.

4) Після цього ми обмазуємо готові пряники медом і подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Імбирні пряники з глазур'ю

Пряники: простий рецепт

Імбирні пряники з глазур'ю можна спекти до свят. У багатьох країнах вони стали традиційним частуванням на Новий рік і Різдво. Готують їх у вигляді зірочок, покриваючи білою глазур'ю. опис приготування: пряники, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ароматними, так як до складу тісто входи...

Німецькі медові пряники

Німецькі медові пряники

Пряники - це смак дитинства. А як приготувати медові пряники найсмачніше, як виявилося, знають німці! трохи продуктів, велика кількість спецій і ніякого меду, ось такий рецепт медових пряників опис приготування: Якщо у вас немає інвертного сиропу, замініть його штучним медом, але справжній мед...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...