Рецепт Перські пряники
![Рецепт Перські пряники](https://kuhari.com.ua/img/persidskie_pryaniki-101509.webp)
Іноді варто побалувати себе коханого цікавими і незвичайними десертами. Сьогодні я пропоную вам приготувати смачні пряники з ароматом Азії.
опис приготування:
Цей простий рецепт перських пряників обов'язково сподобається вам і вашим близьким, адже ви ще ніколи не пробували такою смачною і ароматною випічки. Для мене пряники завжди були і залишаються найулюбленішим ласощами на все часи, тому у мене є безліч різних рецептів їх приготування. Кожен варіант хороший по своєму, ну а якщо ви, як і я, приділяєте особливу увагу не тільки смаку, але і аромату, тоді я із задоволенням розповім вам, як приготувати перські пряники. повірте, додавання до складу невеликої кількості спецій може сильно змінити звичний смак знайомих усім пряників.
1) Для початку нам необхідно перетерти яйця з цукром, потім додати до цієї маси мелений кардамон і ванільний цукор. Тепер ми поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, воно повинно вийти досить густе.
2) Готове тісто ми розгортаємо ковбаскою і руками, змазаними рослинним маслом, відокремлюємо від неї невеликі шматочки, з яких формуємо коржі. Викладаємо ці коржі на деко, змащений топленим вершковим маслом.
3) Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 7-8 хвилин. Потім виймаємо пряники і даємо їм охолонути.
4) Після цього ми обмазуємо готові пряники медом і подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!
- борошно— 210 грам
- цукор— 200 грам
- яйце— 3 штуки
- кардамон мелений— 3 грами
- масло топлене— 10 мілілітрів
- мед— 20 грам
- цукор ванільний— 1 Чайна ложка
1) Для початку нам необхідно перетерти яйця з цукром, потім додати до цієї маси мелений кардамон і ванільний цукор. Тепер ми поступово всипаємо борошно і замішуємо тісто, воно повинно вийти досить густе.
2) Готове тісто ми розгортаємо ковбаскою і руками, змазаними рослинним маслом, відокремлюємо від неї невеликі шматочки, з яких формуємо коржі. Викладаємо ці коржі на деко, змащений топленим вершковим маслом.
3) Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом 7-8 хвилин. Потім виймаємо пряники і даємо їм охолонути.
4) Після цього ми обмазуємо готові пряники медом і подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
![Імбирні пряники з глазур'ю](https://kuhari.com.ua/img/imbirnie_pryaniki_s_glazuriu-403582.webp)
Пряники: простий рецепт
Імбирні пряники з глазур'ю можна спекти до свят. У багатьох країнах вони стали традиційним частуванням на Новий рік і Різдво. Готують їх у вигляді зірочок, покриваючи білою глазур'ю. опис приготування: пряники, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ароматними, так як до складу тісто входи...
![Німецькі медові пряники](https://kuhari.com.ua/img/nemeckie_medovie_pryaniki-360148.webp)
Німецькі медові пряники
Пряники - це смак дитинства. А як приготувати медові пряники найсмачніше, як виявилося, знають німці! трохи продуктів, велика кількість спецій і ніякого меду, ось такий рецепт медових пряників опис приготування: Якщо у вас немає інвертного сиропу, замініть його штучним медом, але справжній мед...
![Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х](https://kuhari.com.ua/img/pechene_s_iziumom_orehami_i_MMaposs-23639.webp)
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
![Хрусткі курячі крильця](https://kuhari.com.ua/img/hrustyashie_kurinie_krilishki-256643.webp)
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...
![Паста з лососем і цибулею](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lososem_i_lukom-10966.webp)
Паста з лососем і цибулею
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...