Рецепт Оладки з базиліком і шоколадом

Рецепт Оладки з базиліком і шоколадом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Оладки з базиліком і шоколадом — це дещо незвичний спосіб приготування такого простого блюда, як оладки. Спробуйте і переконайтеся, наскільки це смачно!

опис приготування:

Для мене немає смачніше сніданку, ніж оладки або млинці, тому в приготуванні цих страв я багато експериментую — адже один і той же надається, і постійно хочеться чогось нового. так, в результаті експерименту, і з'явився на світ цей рецепт — оладки з базиліком і шоколадом. Вважаю експеримент дуже вдалим — оладки виходять дуже смачні і ароматні, а головне — оригінальні і не схожі на класичні оладки. Ключовий смаковий відтінок тут надає базилік, тому без нього приготувати такі млинці не вийде.

А взагалі — це те блюдо, яке краще один раз спробувати

Готуйте з задоволенням!


  • борошно— 1 Склянка
  • цукор темний— 2 Ст. ложки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • Rikotta— 1 Склянка
  • молоко— 3/4 склянки
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • шоколад подрібнений— 1/2 склянки
  • базилік (листя)  — 10-12 штук
Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 1 Первым делом промываем и хорошенько измельчаем листья базилика.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 2 Просіваємо в миску борошно.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 3 Добавляем к муке соль, цукор і розпушувач.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 4 Перемешиваем все ингредиенты и еще раз просеиваем, чтобы в тесто не попали никакие посторонние ингредиенты.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 5 В другой мисочке смешиваем рикотту, яйце, молоко і вершкове масло.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 6 Збиваємо віночком до однорідності.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 7 Смешиваем сухую мучную смесь с жидкой.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 8 Заважаємо до однорідності.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 9 Затем подмешиваем в тесто мелко нарубленные шоколад и базилик.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 10 Перемешиваем до однородности еще раз.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 11 Сковороду змащуємо рослинним маслом. Маленькими порциями выкладываем на сковороду тесто и печем оладьи.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 12 Обжариваем до румяности с обеих сторон.

Оладки з базиліком і шоколадом - фото крок 13 Подаємо гарячими — зі сметаною, вареньем или кленовым сиропом. Смачного!

Подібні рецепти

Смажена курка з томатною приправою і базиліком

Рецепт холодник з буряка на кефірі

Рецепт приготування ароматних курячих грудок з помідорами, базиліком і шпинатом. опис приготування: У мисці змішайте разом помідори, петрушку, 1 столову ложку масла, лимонний сік і каперси. Приправте сіллю і перцем. Розкладіть курку на робочій поверхні. Розділіть ножем навпіл і злегка відбийте...

Печеня з курки з базиліком

Печеня з курки з базиліком

Рецепт приготування печені з курки, базиліка, болгарського перцю, часнику і соєвого соусу з рисом. опис приготування: У мисці перемішати курку з кукурудзяним крохмалем, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 2 чайні ложки олії на середньому вогні. Обсмажити половину курки, пере...

М'ясо з базиліком

М'ясо з базиліком

М'ясо з базиліком — на перший погляд, дуже простий рецепт. Не все так просто! Це дуже смачний і витончений рецепт приготування яловичої вирізки, яку ми гасимо в різних соусах. Дуже смачно! опис приготування: Простий рецепт м'яса з базиліком готується дуже легко і швидко. Яловичина досить ніжне...

Паcта з креветками, помідором і базиліком

Паcта з креветками, помідором і базиліком

Рецепт приготування італійської пасти з креветками, помідорами, часником і базиліком. опис приготування: Приправити креветки сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 4 чайні ложки масла. Додати креветки, смажити, перевертаючи іноді, 3 хвилини. Викласти креветки в миску і відкласти в сторон...

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Рецепт приготування пасти з баклажаном, помідорами, рикоттой, часником, червоним перцем і базиліком. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Нагріти олію у ...