Рецепт Паста з баклажаном, часником і базиліком

Рецепт Паста з баклажаном, часником і базиліком
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування пасти з баклажаном, помідорами, рикоттой, часником, червоним перцем і базиліком.

опис приготування:

Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, часник і подрібнений червоний перець, смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин.

Додати баклажани, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити близько 5 хвилин. Прибрати кришку і готувати, помішуючи, до м'якості, від 3 до 4 хвилин. Додати помідори, томатну пасту і 1 / 4 склянки води, варити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин.

Перемішати овочі з макаронами і базиліком. Злегка розігріти в разі потреби. Прикрасити кожну порцію ложкою рікотти і базиліком.


  • пасты пене ригате— 450 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • середня цибулина— 1 штука
  • зубчики часнику— 4 штуки
  • подрібненого червоного перцю— 1/4 чайних ложки
  • великий баклажан— 1 штука
  • помідорів чері— 650 грам
  • томатної пасти— 2 Ст. ложки
Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, часник і подрібнений червоний перець, смажити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин.

Додати баклажани, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити близько 5 хвилин. Прибрати кришку і готувати, помішуючи, до м'якості, від 3 до 4 хвилин. Додати помідори, томатну пасту і 1 / 4 склянки води, варити, помішуючи, до м'якості, приблизно 5 хвилин.

Перемішати овочі з макаронами і базиліком. Злегка розігріти в разі потреби. Прикрасити кожну порцію ложкою рікотти і базиліком.


Подібні рецепти

Паста з базиліком

Пельмені тушковані з морквою і цибулею

Вирішила поділитися з вами моїм улюбленим класичним рецептом пасти з базиліком. Ця страва широко відомо за межами сонячної Італії і його давно полюбили господині з усіх куточків землі. опис приготування: Паста готується досить швидко. Дуже рекомендую спробувати пасту з базиліком в домашніх умо...

Паста зі смаженими овочами і базиліком

Паста зі смаженими овочами і базиліком

Рецепт приготування пасти з помідорами, сквош червоною цибулею, часником і сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. розділити сквош, помідори, цибуля і часник між двома великими листами для випічки. Полити маслом і приправити сіллю і перцем, перемішати. Випікати до...

Паста з сквошем, горохом і базиліком

Паста з сквошем, горохом і базиліком

Рецепт приготування італійської пасти Джемеллі у вигляді закручених спіральок з жовтим сквошем, горошком, сир пармезан і базилік. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 2 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати сквош і горо...

Паста з помідорами і часником

Паста з помідорами і часником

Паста з помідорами і часником - справжній хіт італійської кухні! ця легка, шалено смачна і красива паста вже підкорила тисячі сердець у всіх країнах світу Пропоную приготувати і вам! опис приготування: Читайте рецепт пасти з помідорами і часником, готуйте — і будьте ситі і щасливі! Так , перш ...

Паста з часником і панірувальними сухарями

Паста з часником і панірувальними сухарями

Швидкий рецепт приготування пасти з філе анчоуса, часником, лимонною цедрою і панірувальними сухарями. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, злити воду і відкласт...