Рецепт М'ясо в вірменському лаваші

Рецепт М'ясо в вірменському лаваші
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо до вас в гості насувається велика компанія, і ви хочете здивувати її незвичайним блюдом — приготуйте м'ясо в вірменському лаваші. Виходить дуже оригінально і смачно.

опис приготування:

М'ясо в вірменському лаваші — це моя кулінарна імпровізація, ніде подібного страви ніколи бачити не доводилося. Проте, вийшло воно дуже смачним — начинка виходить соковитою і пікантною, навіть трохи гострою, а лаваш — хрустким. Таке блюдо і наситить, і чисто візуально стіл прикрасить — дуже вже гарними виходять мішечки з лаваша. Хіба що в наступний раз я б не став класти в начинку картопля — хоча гості говорили, що їм і з картоплею дуже сподобалося.

  • Говяжа вирізка— 300 грам
  • свиняча вирізка— 300 грам
  • бараняча вирізка— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 200 грам
  • баклажани— 300 грам
  • Картопля— 300 грам
  • Оливкова олія— 40 мілілітрів
  • Вірменський лаваш— 7 штук
  • спеції (сіль, паприка, чорний перець, чилі перець)  — — За смаком
М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 1 Нарізаємо все м'ясо на невеликі кубики (1-1,5 см сторона) і обсмажуємо на сковороді до напівготовності.

М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 2 Потім в ту ж сковороду кладемо дрібно нарізані цибулю і моркву. обсмажуємо, помішуючи, 2-3 хвилини.

М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 3 Далі кидаємо в сковороду дрібно нарізаний баклажан. Додаємо спеції за смаком і Томім на середньому вогні до готовності.

М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 4 гарненько перемішуємо, тушкуємо у власному соку, поки м'ясо не буде повністю готове.

М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 5 В іншій сковороді обсмажуємо дрібними кубиками нарізану картоплю.

М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 6 Один з лавашей нарізаємо на поздовжні стрічки — ними ми будемо зав'язувати всі інші лаваші. Решта лаваші розгортаємо, в центр кладемо нашу начинку з двох сковорідок.

М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 7 Тепер лаваш загортаємо і зав'язуємо стрічкою з лаваша.

М'ясо в вірменському лаваші - фото крок 8 Загорнуті і зав'язані лаваші ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на 15-20 хвилин. Лаваш повинен стати хрустким. Готово — подавати до столу відразу ж, поки не охололо.

Подібні рецепти

Смажені баклажани і кабачки з баранячим горохом в лаваші

Пташине молоко під вишневим желе

Рецепт приготування смажених баклажанів і кабачків з баранячим горохом, цибулею, помідорами чері та моцарелою. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. збити оцту, лимонний сік, 1 столову ложку масла і 1 чайну ложку чебрецю і орегано в невеликій мисці. Відкласти в сторону. Злегка...

Паста з креветками в лаваші

Паста з креветками в лаваші

Паста з креветками - вже само по собі блюдо неймовірно смачне і ситне, а оригінально прикрашене і подане, воно підкорить всіх ваших гостей і домочадців. Чи зуміла я вас переконати? Тоді мерщій готуємо! опис приготування: рецепт, як приготувати пасту з креветками в лаваші, дуже простий і нехитр...

Жульєн в лаваші

Жульєн в лаваші

Порадуйте себе і своїх близьких цим смачним і ситним жульєном. Дуже добре підходить для сніданку, додасть вам сил на весь ранок до самого обіду. опис приготування: Жульєн в лаваші готується швидко і просто. Поріжте і обсмажте цибулю з грибами, змішайте зі сметаною. Викладіть отриману суміш на ...

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...