Рецепт Перната дичина, запечена в сметані

Рецепт Перната дичина, запечена в сметані
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування запечених перепелів зі сметаною, часником, морквою, цибулею, виноградом і сирними кнелями.

опис приготування:

Страви з пернатої дичини були і до цього дня залишаються окрасою святкового столу. У кулінарії в основному використовується дрібна і середня перната дичина. Для приготування страви вибирайте молоду і правильно застрелену дичину. Простріляні повинні бути тільки ніжки і крила, але не грудка. Пернату дичину не потрібно обпалювати, як домашню птицю, виняток становлять лише дикі качки. Перед використанням дичину необхідно випатрати, ретельно ощипать, промити зсередини і насухо витерти. Після цього дичину зазвичай на кілька годин опускається в маринад. Запечена в сметані дичину виходить незвичайно ніжною, м'якою і смачною.

  • перепілки— 4 штуки
  • часнику— 2 зубчики
  • вершкового масла— 25 грам
  • морква— 2 штуки
  • цибулини— 2 штуки
  • меленого кардамону— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • сметани— 200-250 грам
  • жменю панірувальних сухарів— 1 штука
  • GROZDENSKIY vinograda— 1 штука
  • твердого сиру— 150 грам(для кнелей)
  • яйця— 3 штуки(для кнелей)
  • борошна грубого помелу або манної крупи— 70-80 грам(для кнелей)
перната дичина, запечена в сметані - фото крок 1 1. Ретельно вимити під холодною водою перепілок та обсушити. Дрібно натерти часник, змішати в мисці з сіллю і кардамоном. Отриманою сумішшю натерти дичину всередині і зовні. Поставити в холодильник маринуватися на 2 годину. Можна залишити дичину на всю ніч в холодильнику.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 2 2. Приготувати масу для кнелей. Дрібно натерти сир. У мисці збити жовтки, додати сир і манну крупу, перемішати. Поставити в холодильник на 2 годину.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 3 3. Розрізати кожну цибулину на 8 скибочок. нарізати моркву. Викласти овочі в розігріту сковороду і обсмажити в олії до напівготовності.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 4 4. У великій сковороді нагріти вершкове масло і обсмажити перепілок з усіх боків на середньому вогні.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 5 5. Викласти перепелів на блюдо і обернути ніжки фольгою, щоб вони не підгоріли при запіканні.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 6 6. Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти підсмажені цибулю і моркву в форму для випікання, зверху помістити перепелів. Посипати зверху панірувальними сухарями, потім викласти шар сметани, рівномірно розподілити по поверхні і знову посипати сухарями. Скропити олією і запікати в духовці 40 хвилин. Уважно стежте за дичиною перед закінченням часу приготування, щоб вона не підгоріла. Якщо перепела коричневеют занадто швидко, накрийте їх фольгою зверху.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 7 7. Дістати з холодильника сирну масу для кнелей. Збити міксером білки в піну. Змішати з сирною масою. У каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Для додання аромату в воду можна додати кмин. За допомогою двох ложок викласти кнели в окріп і варити до готовності. Дістати з каструлі з допомогою шумівки, викласти на фольгу, сформувати рулет, загорнути і опустити в киплячу воду на кілька хвилин.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 8 8. Нагріти вершкове масло в сковороді, викласти виноград і готувати 2-3 хвилини.

перната дичина, запечена в сметані - фото крок 9 9. Готових перепілок викласти на блюдо, прикрасити виноградом і подавати з кнелями.

Подібні рецепти

Перната дичина смажена

Дичина у вині

Рецепт приготування смаженої птиці. опис приготування: Обсмажування - кращий спосіб приготування пернатої дичини. Дичина зазвичай смажать цілими тушками. дрібну дичину (дупел, вальдшнепов, бекасів, перепелів та ін.) загортають в скибочки шпику або шпигують салом з шматочками часнику або черемш...

Хворост на сметані

Хворост на сметані

Напевно, немає нічого простіше і швидше, ніж приготувати хмиз. Цю випічку їдять, що називається "; прямо з печі" ще гарячою. Пишний і ніжний хмиз з цукровою пудрою — відмінна добавка до чаю і кави. опис приготування: Є багато рецептів приготування хмизу: на кефірі, молоці, сироватці. Мій хмиз ...

Печінка, тушкована в сметані

Печінка, тушкована в сметані

Получаем нежную печеночку с густой подливой. опис приготування: Таким способом можно приготовить любую печень, только время приготовления будет отличатся. Более нежная печень, наприклад, куриная или индюшиная будет готовится 20 хвилин, а свиная или говяжья в два раза дольше. печінка куряча— ...

Кальмари, смажені з цибулею в сметані

Кальмари, смажені з цибулею в сметані

кальмари, смажені з цибулею в сметані, - це смачна і оригінальна закуска, яка готується за лічені хвилини. Смак готового блюда виходить дуже незвичайним, яскравим і насиченим. Спробуйте! опис приготування: кальмари, смажені з цибулею в сметані, можна приготувати як у вихідний день, щоб пригост...

Кальмари з грибами, тушковані в сметані

Кальмари з грибами, тушковані в сметані

Нещодавно в гостях я дізналася рецепт, як приготувати кальмари з грибами, тушковані в сметані. І для мене це стало справжнім відкриттям. Ніколи не думала, що можна поєднувати саме ці інгредієнти. опис приготування: Ця страва - просто джерело білків. при тому, що воно є дієтичним. Таким точно м...