Рецепт Перната дичина, запечена в сметані
![Рецепт Перната дичина, запечена в сметані](https://kuhari.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25098.webp)
Рецепт приготування запечених перепелів зі сметаною, часником, морквою, цибулею, виноградом і сирними кнелями.
опис приготування:
Страви з пернатої дичини були і до цього дня залишаються окрасою святкового столу. У кулінарії в основному використовується дрібна і середня перната дичина. Для приготування страви вибирайте молоду і правильно застрелену дичину. Простріляні повинні бути тільки ніжки і крила, але не грудка. Пернату дичину не потрібно обпалювати, як домашню птицю, виняток становлять лише дикі качки. Перед використанням дичину необхідно випатрати, ретельно ощипать, промити зсередини і насухо витерти. Після цього дичину зазвичай на кілька годин опускається в маринад. Запечена в сметані дичину виходить незвичайно ніжною, м'якою і смачною.
- перепілки— 4 штуки
- часнику— 2 зубчики
- вершкового масла— 25 грам
- морква— 2 штуки
- цибулини— 2 штуки
- меленого кардамону— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- сметани— 200-250 грам
- жменю панірувальних сухарів— 1 штука
- GROZDENSKIY vinograda— 1 штука
- твердого сиру— 150 грам(для кнелей)
- яйця— 3 штуки(для кнелей)
- борошна грубого помелу або манної крупи— 70-80 грам(для кнелей)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25089.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25090.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25091.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25092.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25093.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25094.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25095.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25096.webp)
![перната дичина, запечена в сметані - фото крок 9](https://wineglass.com.ua/img/pernataya_dich_zapechennaya_v_smetane-25097.webp)
Подібні рецепти
![Перната дичина смажена](https://kuhari.com.ua/img/pernataya_dich_jarenaya-25084.webp)
Дичина у вині
Рецепт приготування смаженої птиці. опис приготування: Обсмажування - кращий спосіб приготування пернатої дичини. Дичина зазвичай смажать цілими тушками. дрібну дичину (дупел, вальдшнепов, бекасів, перепелів та ін.) загортають в скибочки шпику або шпигують салом з шматочками часнику або черемш...
![Хворост на сметані](https://kuhari.com.ua/img/hvorost_na_smetane-559631.webp)
Хворост на сметані
Напевно, немає нічого простіше і швидше, ніж приготувати хмиз. Цю випічку їдять, що називається "; прямо з печі" ще гарячою. Пишний і ніжний хмиз з цукровою пудрою — відмінна добавка до чаю і кави. опис приготування: Є багато рецептів приготування хмизу: на кефірі, молоці, сироватці. Мій хмиз ...
![Печінка, тушкована в сметані](https://kuhari.com.ua/img/pechen_tushenaya_v_smetane-205630.webp)
Печінка, тушкована в сметані
Получаем нежную печеночку с густой подливой. опис приготування: Таким способом можно приготовить любую печень, только время приготовления будет отличатся. Более нежная печень, наприклад, куриная или индюшиная будет готовится 20 хвилин, а свиная или говяжья в два раза дольше. печінка куряча— ...
![Кальмари, смажені з цибулею в сметані](https://kuhari.com.ua/img/kalmari_jarennie_s_lukom_v_smetane-341276.webp)
Кальмари, смажені з цибулею в сметані
кальмари, смажені з цибулею в сметані, - це смачна і оригінальна закуска, яка готується за лічені хвилини. Смак готового блюда виходить дуже незвичайним, яскравим і насиченим. Спробуйте! опис приготування: кальмари, смажені з цибулею в сметані, можна приготувати як у вихідний день, щоб пригост...
![Кальмари з грибами, тушковані в сметані](https://kuhari.com.ua/img/kalmari_s_gribami_tushennie_v_smetane-256230.webp)
Кальмари з грибами, тушковані в сметані
Нещодавно в гостях я дізналася рецепт, як приготувати кальмари з грибами, тушковані в сметані. І для мене це стало справжнім відкриттям. Ніколи не думала, що можна поєднувати саме ці інгредієнти. опис приготування: Ця страва - просто джерело білків. при тому, що воно є дієтичним. Таким точно м...