Рецепт Смажена риба з чилі-пастою

Рецепт Смажена риба з чилі-пастою
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Рецептів фаршированої риби досить багато, але такого одночасно простого і смачного я не знайшла, тому ділюся з вами, як приготувати смажену рибу з чилі-пастою.

опис приготування:

Відмінний вибір як для теплого сімейного застілля, так і для веселого свята з великою кількістю гостей, адже така страва припаде до душі всім без винятку і стане прикрасою навіть самого багатого і вишуканого святкового столу!

  • риба— 6 штук
  • Чилі— 10  штук
  • Luk-salotų— 6 штук
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
Смажена риба з чилі-пастою - фото крок 1 1. У чашу блендера покладіть чилі, цибуля, сіль і перець.

Смажена риба з чилі-пастою - фото крок 2 2. Подрібніть овочі до однорідності.

Смажена риба з чилі-пастою - фото крок 3 3. Промийте рибу під проточною водою з сіллю, щоб видалити слиз, ображати плавники. Зробіть два надрізи уздовж по спинці (зліва і праворуч від хребта).

Смажена риба з чилі-пастою - фото крок 4 4. Начините рибу підготовленої овочевою начинкою і змастіть її рослинним маслом.

Смажена риба з чилі-пастою - фото крок 5 5. Обсмажте рибу в сковороді до золотистого кольору з обох сторін.

Подібні рецепти

Смажена біла риба

Гарбуз запечена з сухофруктами

Готуємо смачну рибку в легкій паніровці. До вашої уваги — рецепт приготування смаженої білої риби на швидку руку! опис приготування: Біла риба має дуже корисними властивостями: вона не жирна, в ній багато білків, мало кісток, вона багата вітамінами. Я беру для смаження товстолобика, але можна ...

Смажена червона риба

Смажена червона риба

Червона риба часом набагато смачніше м'яса. Начебто і просте, але дуже смачна страва виходить. Дивимося рецепт смаженої червоної риби. опис приготування: Хороша червона риба не потребує спеціального замочуванні, рясних спеціях або ще в чомусь. Для приготування смаженої червоної риби нам знадоб...

Смажена риба в маринаді

Смажена риба в маринаді

Маринована риба має особливий ніжний аромат трав, соковитий смак. Спробуйте замаринувати її в майонезі з цибулею і травами, і ви завжди будете готувати рибу саме так! опис приготування: Рибу треба почистити, помити і замаринувати на годину в маринаді з лука, майонезу і улюблених спецій. Потім...

Смажена крижана риба

Смажена крижана риба

Готуємо корисну і смачну рибку без кісток на сковорідці-гриль. Ділюся з вами рецептом смаженої крижаної риби. опис приготування: кажуть, що в крижаній рибку зовсім немає кісток. В принципі, це правда, адже рибка харчується тільки планктоном і водиться в верхніх водах. Якщо вам і попадуться кіс...

Смажена риба з часником і сиром

Смажена риба з часником і сиром

Звичайні шматочки смаженої рибки. Але якщо її попередньо замаринувати, а потім посмажити з часничком і сиром, вийде абсолютно новий смак і дуже навіть привабливий і гарний зовнішній вигляд. опис приготування: Можна подати як самостійне блюдо, можна приготувати окремий овочевий гарнір. філе р...