Рецепт Перці із зеленою пастою

Рецепт Перці із зеленою пастою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Пропоную вашій увазі літній, дуже універсальне блюдо — перці із зеленою пастою.

опис приготування:

Ця страва універсально тим, що подавати його можна як гарячим, так і холодним. Холодним воно прекрасно йде як легка закуска до вина, гарячим — як безпосередньо основне вегетаріанське блюдо або гарнір до м'яса або риби. А якщо врахувати, що готується це блюдо дуже просто, взяти на озброєння його варто кожному.

  • Болгарський перець— 2 штуки
  • шпинат— 200 грам
  • петрушка— 50 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Кедрові горіхи— 60 грам
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • базилік сушений— 1/2 чайних ложки
  • пармезан— 60 грам
Перці із зеленою пастою - фото крок 1 Перці потрібно вимити, розрізати на половинки, очистити від серцевини і насіння, просушити.

Перці із зеленою пастою - фото крок 2 Вимитий і порізаний на невеликі шматочки шпинат кидаємо в сковороду з оливковою олією. Тушкуємо під кришкою 2 хвилини, без кришки ще 2 хвилини.

Перці із зеленою пастою - фото крок 3 У блендері подрібнюємо до однорідності промиту петрушку, кедрові горіхи, лимонний сік, ложre оливкового масла, пармезан і часник. Посолити і поперчити за смаком.

Перці із зеленою пастою - фото крок 4 Потім туди ж додаємо тушкований шпинат і знову подрібнюємо до однорідності.

Перці із зеленою пастою - фото крок 5 Що вийшла пастою фаршируємо наші болгарські перчики, після чого ставимо їх в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. Готово!

Подібні рецепти

Гострі перці в клярі

Борщ з квашеною капустою на рослинній олії

Рецепт приготування гострих перців чилі з сиром в клярі з молока, яєць, паприки і кайенского перцю. опис приготування: Ця гостра мексиканська закуска «Чилес реленос» безсумнівно здивує ваших гостей. Зазвичай мексиканці начиняють перці чилі м'ясом або сиром і обсмажують в тесті. Ми ж спробуємо ...

Перці, фаршировані фаршем

Перці, фаршировані фаршем

фаршировані овочі — страва 2 в 1, і м'ясо, і гарнір. Не потрібно окремо смажити фарш і перці. Дуже простий і швидкий рецепт. опис приготування: підсмажити цибулю, фарш і прянощі. Перецьь розрізати навпіл уздовж, очистити від насіння. Начинкою з фаршу з кускус зафаршіровать половинки перців і з...

Перці фаршировані

Перці фаршировані

Яловичий фарширований солодкий перець - це незамінний блюдо на святковому слов'янському столі. Як приготувати перці фаршировані? Рецепт простий у приготуванні, тому він під силу кожному. опис приготування: Подавати з щедрою ложкою сметани. Примітки: щоб розігріти залишки, розріжте перець навпі...

Перці по-французьки

Перці по-французьки

Дуже смачно і просто в приготуванні! опис приготування: важливо: Болгарський перець для фарширування вибирайте м'ясистий, з товстими стінками. Якщо стінки тоненькі, то під час запікання вони висохнуть, і смак перцю не відчува¹те. Рецепт приготування: Дрібно ріжемо цибулю і зелень петрушки, кро...

Перці з курячим фаршем

Перці з курячим фаршем

Готуємо соковиті і яскраві болгарські перці з пікантним фаршем. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування перців з курячим фаршем. опис приготування: Не тільки влітку, але і в будь-яку іншу пору можна приготувати смачні фаршировані перчики. Для приготування перців з курячим фаршем я беру б...