Рецепт Карамельне яблуко

Рецепт Карамельне яблуко
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Досить оригінальним і, що найголовніше, низькокалорійним десертом є яблуко в карамелі. Виходить дуже цікаве поєднання смаків і текстур. Яблуко кисле і м'яке, а карамель - солодка.

опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати карамелеве яблуко, то цей рецепт - то, що вам потрібно. Такий десерт люблять як діти, так і дорослі. Замість яблук ви можете використовувати будь-які інші фрукти або ягоди.

  • яблука зелені— 4 штуки
  • цукор— 400 грам
  • вода— 50 грам
  • кукурудзяний сироп— 140 грам
  • барвник харчової— За смаком
карамельне яблуко - фото крок 1 Яблука вимийте і витріть насухо паперовим рушником. Проткніть їх паличками. Можна використовувати одноразові для китайської їжі. Сорт яблук вибирайте на свій розсуд, краще, якщо вони будуть кисло-солодкими. Наприклад, підійде сорт "; Гренні Сміт ";.

карамельне яблуко - фото крок 2 Покладіть яблука в морозилку. Візьміть сотейник з високими стінками. Насипте туди цукор, влийте воду і кукурудзяний сироп.

карамельне яблуко - фото крок 3 Додайте в сотейник барвник. У цьому рецепті використовується натуральний харчовий барвник але основі чорнила каракатиці. Він абсолютно безпечний для здоров'я, не викликає алергій, тому це блюдо можна давати маленьким діткам.

карамельне яблуко - фото крок 4 Поставьте сотейник на плиту, включите вогонь на максимум і доведіть карамель до ста тридцяти градусів. Коли вона почне кипіти і пузиритися, зніміть сотейник з вогню, інакше в подальшому карамель почне швидко пригорати.

карамельне яблуко - фото крок 5 Дістаньте з морозильної камери яблука, по черзі умочуйте їх в гарячу карамель, тримаючи за шпажку. Провертайте паличку за годинниковою стрілкою. Карамель буде швидко схоплюватися завдяки тому, що ви попередньо максимально охолодили яблука в морозильній камері.

Подібні рецепти

Карамельне фондю

Вівсяна каша з яблуками і малиною

Рецепт карамелеве фондю — приготування фондю з карамеллю, молоком, ромом і ваніллю. Десерт дуже популярний в Швейцарії і Австрії. опис приготування: У середній сковороді на середньому вогні розтопити цукровий пісок, безперервно помішуючи. У невеликій мисці збити ром з кукурудзяним крохмалем. У...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...