Рецепт Карамелізовані апельсини

Рецепт Карамелізовані апельсини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Карамелізовані апельсини - це дуже смачне ласощі! Їх можна їсти просто так, використовувати для прикраси торта або подавати з кулькою морозива. солодкі, ароматні, яскраві - встояти неможливо! Беріть рецепт на замітку!

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати карамелізорованние апельсини. Найкраще для цього рецепта підійдуть апельсини невеликого розміру. У сироп можете додати пару зірочок анісу, якщо любите. Готові апельсини зберігайте в щільно закритій скляній банці.

  • апельсини— 4-6 штук
  • вода— 300 мілілітрів
  • цукор— 500 грам
  • паличка кориці— 1 штука
  • гвоздика— 5 штук
  • ванільний сироп— 2-3 капель
Карамелізовані апельсини - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Карамелізовані апельсини - фото крок 2 апельсини помийте, потім наріжте на кружечки 5-8 мм.

Карамелізовані апельсини - фото крок 3 Щоб прибрати гіркоту, залийте апельсини окропом і залиште на 5-10 хвилин. Після злийте воду.

Карамелізовані апельсини - фото крок 4 У цей час приготуйте сироп. Змішайте цукор з водою, доведіть до кипіння. Зніміть з плити.

Карамелізовані апельсини - фото крок 5 Залийте апельсини гарячим сиропом. додайте корицю, гвоздику і ванільний сироп для аромату. Варіть апельсини на повільному вогні 1-1,5 години під кришкою. періодично помішуйте.

Карамелізовані апельсини - фото крок 6 Готовність визначайте по м'якості і шкірці - вона повинна стати майже прозорою.

Карамелізовані апельсини - фото крок 7 Застеліть деко для запікання фольгою або пергаментом. Викладіть кружечки апельсинів в один шар. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 150 градусів духовці 25-30 хвилин.

Карамелізовані апельсини - фото крок 8 Карамелізовані апельсини готові, смачного!

Подібні рецепти

Смажені апельсини

Бісквітний рулет з вареним згущеним молоком і горіхами

подивіться, як приготувати смажені апельсини і обов'язково спробуйте. Це досить незвичайне блюдо, але від цього не менш цікаве. І якщо просто свіжі фрукти набридли, тим більше пробуйте їх смажити. опис приготування: Перед вами рецепт приготування смажених апельсинів. Це просто і легко, а саме ...

Карамелізовані гарбуз

Карамелізовані гарбуз

Щоб приготувати корисний десерт, необов'язково використовувати дорогі інгредієнти — просто приготуйте Карамелізовані гарбуз. Блюдо вийде не тільки смачним, але ще корисним і соковитим. опис приготування: Особливо актуальний такий десерт в зимовий час, коли організм потребує вітамінів і мікроел...

Карамелізовані баклажани

Карамелізовані баклажани

Ділюся рецептом дуже смачної закуски. Баклажани можна приготувати безліччю способів, але цей один з моїх улюблених. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати карамелізовані баклажани. Баклажани необхідно нарізати брусочками, обсмажити в маслі, а потім додати цукор і бальза...

Ніжні карамелізовані реберця

Ніжні карамелізовані реберця

Варіацій на тему реберець існує дуже і дуже багато, тому що саме слово "; реберця" дає розгулятися і фантазії, і апетиту. рекомендую прочитати, як приготувати реберця по моїм рецептом. опис приготування: Цей варіант зручний тим, що блюдо починаєш готувати з вечора, а вранці за 5 хвилин доготов...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...